03.ByPass – un thriller psihologic cu umor și erotism – vezi trailer

Banner Film Experience

filmeDupă lungmetrajele „Italiencele” și „Nuntă în Basarabia”, regizorul Nap Toader se întoarce pe marile ecrane din România cu filmul „03.ByPass”.

Acțiunea filmului „03.ByPass” se desfășoară pe parcursul unei ture de noapte a unui echipaj de salvare: o doctoriţă, asistentul-amant şi șoferul-ambulanțier. Cei trei aduc la spital un bătrân singur, muribund, dar care are ascunși sub saltea zeci de teancuri de bani.

În plan tematic filmul vorbește despre alienarea comportamentului în faţa ispitei banilor. „03.ByPass” este o dramă, cu conotații sociale, dar cu accente comerciale de thriller psihologic, tensiune erotică, suspans, umor negru, comic de situație şi de limbaj. O combinație între poetica de autor și filmul comercial de gen, ce încearcă să împingă limitele noului val al cinematografiei românești.

Filmul îi are în distribuție pe Alexandru Potocean, Medeea Marinescu, Gabriel Spahiu. Scenariul a fost scris de Nap Toader după un scenariu original semnat de Alin Ludu Dumbravă și Dan Stăiculescu. Silviu Stavilă a fost director de imagine, de sunet s-au ocupat Mihnea și Mihai Bogos iar muzica poartă semnătura lui Mircea Florian. Montajul a fost realizat de Tudor D Popescu.

Trailerul filmului poate fi văzut aici și va putea fi văzut în cinematografe din 6 mai 2016: 

Sursa: Comunicat de Presă Clandestino Production

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Bogzoiu Daniela says:

    Interesant, abia astept sa il vad! Subiectul ma duce putin cu gândul la Enigma Otiliei, banii la saltea, reactiile oamenilor in fata ispitei banilor. Multumim pentru sugestie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + three =