2 secrete pe care ai vrea să le știi legate de mascara

Banner Film Experience

mascaraÎntrebate ce ar vrea să ia cu ele pe o insulă pustie, mai mult de 1/3 dintre femei ar răspunde fără să ezite: mascara, bineînțeles!

Este simplu de înțeles de ce: pentru că privirea ta va căpăta finețe și profunzime doar pentru că ai făcut gestul simplu sa-ți aplici un tuș pe gene. Cum mascara-ul trebuie să fie de calitate, și nu mă îndoiesc că multe dintre noi suntem dispuse să cheltuim generos doar pentru a ne asigura că avem un produs bun care nu devine dens și inestetic pe genele noastre, avem nevoie să știm cele două secrete pentru situația în care mascara-ul nostru este pe terminate sau este prea uscat.

Adesea clientele mele îmi spun că mascara este genul de produs care se consumă cel mai repede și are prețul cel mai ridicat. De asemenea, vor să știe cum pot aplica un strat nou, în condițiile în care acest lucru survine la mai multe ore după machiajul de dimineață. 

Primul secret

Poți pune câteva picături de ochi și apoi cu delicatețe să răsucești pensula înăuntrul acestuia. În acest mod poți fi sigură că vei folosi până la ultima picătură de produs.

Al doilea secret

Ok, te-ai dus la birou machiată de zi, apoi ieși în oraș la un eveniment.  În aceste condiții, ochii tăi ar trebui să beneficieze de o subliniere mai dramatică. Dacă aplici mascara peste stratul de dimineață vei obține efectul de ochi de păianjen sau de păpușă Barbie. Sfatul nostru este să treci prin gene o periuța mică, din cele care ajută la perierea sprâncenelor, pe care o vei înmuia în picături de ochi sau în soluție de lentile de contact. Este un truc simplu care îndepărtează praful uscat al rimelului aplicat dimineața pe gene, ceea ce permite aplicarea unui strat nou, eventul mai gros, care va sublinia frumusețea ochilor tăi.

Articol scris de Cosmina Voicu, cosmetician


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Mirela Barbalata says:

    Utile sfaturile si binevenite 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − seven =