3 întrebări cruciale pentru partenerul tău de sex

Banner Film Experience

intrebari-pentru partenerul-de-sex

 • Ce părere ai despre sexul protejat?

Nu vrei să iei o boală cu transmitere sexuală, așa că asta ar putea fi prima întrebare de adresat partenerului tău. Sexul cu prezervativ, mai ales dacă schimbi des partenerii, este o regulă de la care nu trebuie sub nici o formă să abdici. Este posibil ca acestuia să nu-i pice prea bine, dar este perfect justificat să obții un răspuns prompt.

Având în vedere că poți evita în acest fel gonoreea, sifilisul sau chiar SIDA și că prezervativul chiar îți salvează viața, nu te jena să discuți cu iubitul/iubita ta despre asta, iar în cazul în care pretinde că protecția nu vă e de nici un folos, mai bine închide acest dosar, oricât ar fi de fierbinte.

 • Cum îți place să faci sex?

Ceea ce vă place amândurora este perfect acceptabil, chiar dacă este împănat cu diverse formule fanteziste. Dar asta este valabil numai dacă ambii termeni ai ecuației sexuale se declară de acord cu un experiment mai ’’special’’. Biciul de piele moale, cătușele de blană sau câteva palme aplicate la fund pot condimenta o partidă clasică. Dar asta nu e totuna cu preferința unuia dintre parteneri pentru sexul anal sau oral, ori tehnicile mai dure precum sado-masochismul.

Asigurați-vă că v-ați lămurit în privința a ceea ce e permis sau interzis în jocul erotic pe care urmează să-l inițiați, dacă nu vreți să experimentați situații limită. Consecința cea mai neplăcută și de nedorit, ar fi asocierea intimității cu rușinea, violența sau dezgustul.

 • Care este trecutul tău sexual?

Desigur, o întrebare pe care mulți ar prefera s-o evite! Dar nimic nu e mai adevărat decât faptul că atunci când intri în intimitate sexuală, devii părtaș la toate experiențele erotice ale iubitului/iubitei tale.

Mai concret, întreabă-l direct dacă a avut vreo boală cu transmitere sexuală  și când și-a făcut ultima oara analizele. O aventură de-o noapte nu merită nici un risc!

Întreabați dacă ar petrece o noapte fierbinte cu o persoană despre care ar ști că au o boală cu transmitere sexuală, mulți tineri au răspuns afirmativ, gata să-și asume riscuri maxime doar pentru a avea parte de sex!

Situația se schimbă atunci când imprudentul ia o boală de tip BTS, fapt ce l-ar face ulterior să-și revizuiască părerea la 180 de grade, dar cu un cost care nu era deloc necesar. 

Articol scris de Ada Chiriță


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

 1. (Puiu) Barbalata Mirela says:

  Corect. Aceste intrebari sunt necesare. Dar cate fete sau baieti le pun? Procentul este foarte mic. Ele sunt necesare nu doar pentru o partida de sex pentru o noapte ci si atunci cand incepi o relatie.
  Din fericire, eu si sotul meu, atunci cand am inceput realtia am purtat astfel de discutii. Norocul nostru a fost ca ne cunosteam deja de 2 ani inainte de a fi impreuna. Am fost foarte sinceri si deschisi.
  Acest sfat le dau si eu fetelor, baietilor, tuturor: Fiti sinceri si deschisi in ceea ce priveste aceasta tema.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Trebuie sa fii inconstient atunci cand accepti relatii sexuale cu un partener infectat cu o boala sexuala.De multe ori, acestia nu stiu ca sunt infectati sau , stiu,si ascund acest lucru si nu de joaca! Un prezervativ te scapa de astfel de probleme si trebuie sa-l accepti, chiar daca nu-ti place. Sanatatea e mai importanta decat orice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − two =