SĂNĂTATE

3 moduri de a prepara ouăle cu beneficii maxime

ou-posat-omleta-ou-moale
Comments (4)
  1. (puiu)barbalata mirela says:

    Imi plac foarte mult ouale si, fara sa stiu, exact asa cum scrie in articol. Imi plac ouale prajite dar moi sa fie pentru ca imi place sa simt gustul galbenusului moale sau zemos; de cateva ori am facut oua sparte in apa fierbinte. Desi nu sunt preferatele mele, le mananc…mai rar….Omleta este in capul listei, cu marar, putin cascaval, piper…..obsolut delicioasa.

  2. interesant articol. foarte bun si hranitor, in plus se poate gati in foarte multe feluri

  3. ghelbere elena says:

    Mananc foarte putine oua. Din an in paste mananc un ou fiert moale cu sare, piper si mamaliguta, iar ochiuri manac atunci cand imi este pofta.

  4. Goleanu Anisoara says:

    Oul nu lipseste din alimentatia zilnica. E gustos, e ieftin, e hranitor si poate fi preparat in multe feluri.Mie nu-mi lipseste din frigider niciodata. Prepar si omlete , si prajituri,pun si in chiftele, sarmale,in cozonaci,placinte,in maioneza si in multe alte preparate. Singura grija a mea este sa fie proaspete,din sursa sigura.

Termeni și Condiții

Toate drepturile rezervate.
Este interzisă reproducerea integrală sau parțială a conținutului fără acordul AquiAhora, ...
mai multe ...

PARTENERII MEDIA

AquiAhora – Ghidul tău online de lifestyle

Copyright © Aqui Ahora – viață sănătoasă, dezvoltare personală și turism.