6 gadgeturi ultimul răcnet. Pe care ți-l dorești?

Banner Film Experience

lucruri-uimitoare-de-vanzareÎn zilele noastre există tot felul de lucruri mai mult sau mai puțin folositoare ce se vând pe piețele din lumea întreagă. Unele produse vin în întâmpinarea nevoilor de zi cu zi, altele sunt simple mofturi sau mode ciudate, în timp ce un număr mare dispar în negura timpului.

Iată unele dintre cele mai ciudate sau uimitoare lucruri pe care le-am găsit la vânzare prin lume:

Toasterul care face selfie

Sunt vândute de câteva companii de pe glob vând și-ți imprimă mutra pe felia de pâine pe care urmează s-o ungi cu ceva.

Invenția ”revoluționară” se vinde cu numai 59 de dolari și se personalizează trimițând producătorului poza care te reprezintă. Mdap!

Ochelari anti-cearcăne

De această data este vorba de un produs japonez. Sună interesant însă nu e vorba de vreo tehnologie inovatoare, ci doar de o pereche de ochelari ce va țin întinsă pielea din jurul ochilor la numai 10 lire sterline.

Face slimmer

Tot de la japonezi vine și acest produs. Reprezintă efectiv o gură mai mare care se ia peste gura pe care ne-a lăsat-o Dumnezeu!  

Acest gadget cosmetic costă doar 51 de dolari și promite să înlocuiască operațiile estetice, deoarece întărește mușchii feței și ridică trăsurile. Ce părere aveți?

 Belfie stick-ul

Este un băț de care se atârnă telefonul mobil și se fac poze la spate. Pe cutia acestui produs scrie că e ușor de folosit, e amuzant și că satisfacția e garantată.

Sună interpretabil!

Imprimanta Rolto pentru iphone-uri

Nu costă decât 254 de dolari și cântărește 150 de grame. Tipărește doar alb-negru și imprimă imaginile de pe telefonul tău. Aplicația se găsește în Apple App Store și cu ajutorul ei puteți face imprimanta funcțională.

Trolerul cu motoraș

Al 6-lea produs pe care vi-l prezentăm este chiar ingenios și se cheamă Modobag și este vorba de o geantă de voiaj sau trole ce are un motoraș cu care te plimbă prin aeroport cu 8 km la oră.

Poate căra o greutate de până la 120 de kg. Se încărca relative repede, în doar 2 ore, și costă în jur de o mie de dolari.

Articol scris de Cristian Donose

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − three =