Află cum păstrezi natural sănătatea ochilor tăi!

Banner Film Experience

noul-produs-natural-hofigal-vedisanUn nou produs îmbogățește portofoliul companiei HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital românesc de pe piața suplimentelor alimentare: Vedisan.

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, ne spune cum întreține acest supliment alimentar sănătatea ochilor noștri.

Se știe că dieta noastră este deficitară în antocianini, flavonoizi, vitaminele A, E, C, P, complexul B și în diferite alte elemente bioactive cu rol esențial în îmbunătățirea funcțiilor oculare și menținerea vederii normale.

Lucrul îndelung la calculator, cititul și diverse alte activități în care ne suprasolicităm vederea, reclamă o bună circulație retiniană și o funcționare normală a celulelor fotoreceptoare.

Este exact ce face produsul Vedisan, care are în compoziție extract de afin, cătină, orz verde, drojdie de bere și ulei volatil de busuioc. Prin compoziția sa, se adresează nu doar păstrării calității vederii, ci este și un tonic al sistemului circulator, susținând activitatea cerebrală și având acțiune benefică asupra vaselor de sânge.

Este eficace atât pentru tineri ale căror probleme sunt generate de suprasolicitare, cât și pentru persoanele în vârstă ale căror probleme sunt de ordin funcțional.

Inginer-cercetător Ștefan Manea, fondatorul HOFIGAL, arată la rândul său:

Validarea tuturor produselor noastre se face de către cei care le folosesc și constată îmbunătățiri pentru afecțiunile vizate. Este și cazul Vedisanului care are reputația de a îmbunătăți vederea și de a împiedica diminuarea acuității vizuale și a câmpului vizual.

Pacienții au raportat chiar o reducere ușoară a dioptriilor în urma folosirii constante a acestui produs, a cărui compoziție este total diferită față de ceea ce veți găsi pe piața suplimentelor alimentare.

De ce?

Pentru că plantele folosite sunt prelucrate în condiții speciale la o temperatură de până la 38 de grade Celsius pentru a nu se distruge enzimele și pentru a se păstra integral calitățile plantei. Produsul se distinge prin efectul sinergic al componentelor sale,  cu proprietăți remarcabile pentru sănătatea ochilor. 

Vedisan se găsește la farmaciile HOFIGAL din toată țara, la farmaciile partenere sau poate fi comandat, dând click pe “Comandă acum”.

cumpara-acum1-1

Sursa: Comunicat de Presă HOFIGAL

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. ghelbere elena says:

    O sa-mi cuprat si eu. O sa-l folosesc atat pentru vedere cat si pentru sistemul circulator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 + two =