Alimentul pe care-l mănâncă și regii: magiunul de Topoloveni

Banner Film Experience

magiunul de prune topoloven

Câți dintre voi ar reusi să ia un examen care conține o întrebare cu un singur răspuns:

care este singurul dulce sănătos, fără restricții de consum, fabricat în România, pe care-l pot mânca și diabeticii?

Răspuns: magiunul de Topoloveni.

Iată de ce:

• este obținut doar din prune proaspete românești, pe baza unei rețete atestate încă din 1914, obținut la temperatură scăzută, în cazane cu pereți dubli, la temperatura controlată, în scopul de a se păstra toate vitaminele, mineralele, fitonutrienții și fibrele alimentare;
• este 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanţi, fără gluten;
• este un produs perfect echilibrat nutrițional, chimic și biologic.

În familia ta sunt trei generații cu vârste și predispoziții diferite? Atunci toate trei pot beneficia direct de calitățile acestui produs pentru că:

copiilor de peste 6 luni le asigură dezvoltarea sistemului muscular, osos și buna funcționare a creierului, grație prezenței glucidelor  de care creierul are nevoie pentru o bună funcționare;
tinerilor le asigura un mod sănătos de viață prin prezența fibrelor alimentare, și a proprietăților antioxidante foarte ridicate;
vârstnicii beneficiază de acest produs care menține curățenia arterelor, prin seleniul și borul conținute, a enizmelor antiaging și pentru că luptă eficient împotriva osteoporozei.

Studiul clinic efectuat la Institutul Paulescu de Diabetologie și Nutriție a certificat faptul că magiunul din prune Topoloveni poate fi consumat chiar și de către persoanele bolnave de diabet, cu acordul medicului curant!

Capacitatea antioxidantă înaltă face ca acest produs sa poată fi folosit și ca o mască de față eficientă în lupta împotriva radicalilor liberi , vinovați de apariția ridurilor, a coșurilor și a petelor de pe față.

Magiunul din prune Topoloveni este singurul produs din România care a obținut certificatul de “Indicație Geografică protejată ” acordat de Uniunea Europeană. Este furnizor al Casei Regale a României, multiplu premiat „Superior Taste Award” de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the “Romanian traditional taste“ și a fost premiat cu 2 stele Michelin.

Atenție: căută la raft produsul autentic de Topoloveni. Există producători pe piața care încearcă să căpușeze acest brand, punând produselor pe care le fabrică, denumiri asemănătoare, chiar sub nasul unor autorități mai puțin vigilente.
Vigilența trebuie să-ți aparțină: citește cu atenție eticheta și asigură-te că ceea ce cumperi este produs autentic de Topoloveni!

Cumpără produse autentic românești!

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two + eleven =