Amarantul, napul și țelina, într-un un complex ce stimulează sexualitatea

Banner Film Experience

Amarantul este o plantă remarcabilă care a reintrat în vederile oamenilor de știință din SUA, China, Australia, Rusia, după ce proprietățile sale uimitoare consemnate de medicina empirică au fost confirmate de către știință.

În România HOFIGAL a reușit valorificarea proprietăților acestei plante într-un complex ce stimulează sexualitatea. Produsul se numește FIAMARANT și conține pe lângă amaranth topinambur și țelină.

Dacă despre calitățile de superaliment al amarantului   am vorbit în articolul publicat pe site-ul AQUI AHORA  aici,   în prezentul articol îl rugăm pe chimistul Ștefan Manea  să ne spună ce conține și cum reușește acest complex să aducă beneficii în plan sexual și nu numai.

’’Când spun că FIAMARANTUL are o compoziție chimică de excepție nu este nici o exagerare – începe interlocutorul nostru. Considerate simple buruieni – din ignoranță, firește  – astăzi, aceste plante ne sunt de maxim ajutor în redobândirea vitalității și a stării de bine, două dintre componentele de bază ale unei vieții de calitate.

O să vă spun de ce este spectaculos FIAMARANTUL: pentru că are în compoziția sa trei plante ale viitorului, în egală măsură alimente și medicamente. Dacă despre amaranth am accentuat deja faptul că deține o bogăție de acizi grași esențiali, de importanță majoră pentru principalele reacții biochimice din organismul uman, în articolul de față o să vă vorbesc despre topinambur și țelină, alte două componente de excepție ale acestui complex.

Topinamburul – mai cunoscut și sub numele de nap – și consumat în ziua de astăzi din păcate foarte rar pentru că nu i se cunosc proprietățile – conține proteine, pectine, aminoacizi, vitaminele B1, B2, C, dar mai ales inulină, darul cel mai de preț al acestui aliment!

Este un polizaharid natural unic care conține fructoză în proporție de 95%, și are acțiune benefică chiar din momentul intrării în organismul uman. Stimulează capacitatea de contractare a pereților intestinali, accelerând curățarea organismului de toxine, alimente neprelucrate și substanțe dăunătoare. Studiile au arătat că absorbția calciului este superioară, în timp ce scade colesterolul și substanțele de putrefacție.

De asemenea este o plantă polivitaminică și depășește cartoful clasic de 5 ori în privința conținutului de vitamină B7!

Complexul FIAMARANT mai conține și țelină, care pe lângă calitățile sale afrodisiace scade glicemia și tensiunea, fiind un tonic al sistemului nervos. Este și un regenerator sanguin.

Pe scurt, acest complex ajută la reclădirea vieții sexuale prin componentele sale deosebite, și fiind un supliment alimentar nu aduce nici un fel efecte secundare nedorite pacientului’’, concluzionează interlocutorul nostru.

Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice,  adaugă:

’’Foarte multe persoane – nu neapărat în vârstă – se confruntă cu probleme de scădere a libidoului, ceea ce duce la urmări ce pot afecta viața intimă, afectivă. În general persoanele cu acest tip de probleme nu se adresează medicului și nu se tratează în nici un fel, fapt care are urmări profund nedorite în plan personal. Noi am conceput acest complex ca pe un supliment alimentar ce vine să repare și să revitalizeze funcțiile obosite, datorită  rolului energizant al componentelor sale. Este gândit ca un produs ce aduce un tonus crescut datorită calităților sale vitaminizante’’, punctează dr. Raiciu.

Specialiștii și medicii de la HOFIGAL recomandă FIAMARANTUL   atât pentru îmbunătățirea vieții sexuale cât și pentru reumatism, osteoporoză    și menopauză, complexul fiind foarte eficient în lupta împotriva îmbătrânirii.

Articol scris de Adriana Caranfil 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

  1. Hersh Yancu says:

    Eu locuiesc in ISRAEL si asi dori sa aflu unde pot sa cumpar FIAMARANTUL.

  2. Aida says:

    Eu i-au anticonceptionale ce scad libidoul , pot lua acest supliment in aceelasi timp?

  3. Goleanu Anisoara says:

    Si numai pentru faptul ca sunt afrodisiace,amarantul, telina si napul ar trebui sa se cultive si sa se foloseasca mai mult la noi!Un cocteil bun din aceste legume,ar bate de departe vestita viagra si n-ar avea nici efecte adverse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × 5 =