Analiza părului depistează metalele grele. Cum scapi de ele?

Banner Film Experience

analiza parului depistează metalele grele. Cum scapi de eleÎn ultimii 50 de ani, peste 10.000 de substanțe chimice noi au intrat în casele și în farfuria noastră!

Printre acestea, cadmiul, aluminiul și mercurul care ne afectează mintea și despre care poți afla mai multe citind articolul ’’De ce înnebuneau pălărierii’’, publicat pe site-ul AQUI AHORA aici.

Există o cale simplă de a descoperi care sunt substanțele toxice care ne invadează viața, prin analiza mineralelor din păr. Această investigație este plină de revelații, dar costisitoare. Folosindu-se acest tip de analiză s-a descoperit că pe măsură ce înaintăm în vârstă crește acumularea de metale grele și scad mineralele folositoare.

În mod normal, organismul ar avea capacitatea sa se auto-detoxifieze, dar are nevoie de diverse elemente ajutătoare pentru asta, care lipsesc celor care, din diferite motive, nu au un stil de alimentație corect.

Dr. Georgiana Savu, consultantul AQUI AHORA, spune că în organismul nostru se dă permanent o luptă: O dată ce am acumulat minerale toxice, ele vor lupta cu alte minerale pentru a se face absorbite de corp! Tragic este când acestea se acumulează într-o proporție mai mare în creier, unde produc cele mai mari dezastre neurologice. Acelea sunt greu de îndepărtat. Singura substanță care poate determina scăderea concentrației de plumb din creier este vitamina C, această vitamină magică care nu se lasă până nu aruncă în afara corpului majoritatea metalelor grele.

Și zincul scade nivelul plumbului la fel de bine ca și calciul. Există un mecanism extrem de interesant prin care calciul reușește să controleze mineralele toxice din organism, pe care dr. Georgiana Savu ne ajută să-l înțelegem:

De-a lungul vieții, noi acumulăm în țesutul osos, mai ales în condițiile poluării de astăzi și a dietelor dezastruoase, cantități variabile de elemente toxice. Atunci când masa osoasă scade – cum se întâmplă la menopauză sau din cauza vârstei, țesutul osos cedează și aceste acumulări sunt eliberate în sânge. Din acest motiv, nivelul de plumb din sânge este mai mare la persoanele aflate în una din cele doua situații.

Ce să mănânci pentru a ajuta corpul să lupte eficient cu acumulările periculoase de metale toxice?

Adresez întrebarea consultantului AQUI AHORA, care ne răspunde: Recomand să nu-ți lipsească usturoiul, ceapa și ouăle, care au niște aminoacizi foarte eficienți. Mănâncă din când în când alge sau dacă nu-ți plac ia suplimente de spirulină. Consumă, de asemenea, mere, morcovi și citrice pentru că fac același lucru!

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

15 Responses

 1. Barbalata (Puiu) Mirela says:

  Sa faci analize costisitoare nu este la indemana oricui. Dar putem sa avem grija de alimentatia noastra

 2. kamy kamytza says:

  Se pot face analize noninvazice pentru că eşantionul din părul pacientului se obţine prin tăierea firelor de păr, cât mai aproape de pielea scalpului”.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Articolul este foarte interesant prin tema abordata,.E bine de stiut.Alimentatia corecta ne fereste de aglomerarea metalelor grele in par si de efectele daunatoare pe care le creaza.Cine se informeaza bine,stie ce are de facut fiindca sanatatea nu trebuie ignorata,trebuie mentinuta cu grija,zi de zi, clipa de clipa.

 4. Agache Lucica says:

  Prin analiza mineralelor din par putem descoperi care sunt aceste substante toxice Aceste minerale toxice odata ajunse in corp produc dezastre neurologice care sunt greu de indepartat.Cand masa osoasa scade tesutul osos cedeaza si aceste acumulari sunt eliberate in sange,de aceea nivelul de plumb este mai ridicat la menopauza si la persoanele in varsta.Mancand sanatos si facand din cand in cand cate o cura cu suplimente de spirulina poti sa revii la normal.

 5. Aghinitei Maria says:

  Un articol f. interesant si mai mult decat actual. Peste tot intalnim chimicale, iar metalele grele isi fac loc in alimentatia noastra din ce in ce mai mult, (mai ales in pestele oceanic si nu numai). Am citit ca pt. a nu impiedica metalele grele sa iasa din oasele (din carnea pe care o gatim) este bine ca sa adaugam sarea doar cu 5 minunte inainte de a stinge focul .
  Am aflat din articol ca un remediu bun pt. a contracara metalele grele din organism este sa avem in alimentatie un aport substantial de vitanina C, precum si zinc ( sau ca suplimente), iar ca alimente sunt recomandate: usturoiul, ceapa,ouale, algele sau spirulina (supliment pe baza de alge, ieu iau spirulina de la Hofigal), mere, morcovi si citrice. Multumim de informatii , ne sunt de un real folos !

 6. roman ovidia says:

  Prin intermediul acestei analize se poate depista şi nivelul stresului. Atunci când suntem stresaţi, organismul trece prin trei faze: faza de alarmă, de rezistenţă şi de epuizare. Pe baza acestei analize, putem fi încadraţi în una dintre cele trei faze

 7. Agache Lucica says:

  Analiza parului depisteaza metalele grele.Ca sa scapi de ele e important sa consumam ceapa,usturoi,oua care contin aminoacizi foarte eficienti.
  Sa consumam mere,morcov si citrice.

 8. roman ovidia says:

  Simptomele intoxicarii cronice cu metale grele sunt: dificultati in ceea ce priveste capacitatea de a gandi, a merge si a vorbi, nervozitate si instabilitate emotionala, insomnie, greata si letargie.

 9. Goleanu Anisoara says:

  La noi in familie se consuma ceapa, usturoi,oua, multe vitamine ,prin fructe si legume proaspete.Parul nostru n-are nici-o problema!

 10. suzana suzy says:

  Prezenţa metalelor grele este de două ori nocivă : odată prin toxicitatea propriu-zisă, iar a doua oară prin competiţia şi înlaturarea mineralelor fiziologice .

 11. Bontas Mihaela (Sofica) says:

  sunt o mare consumatoare de usturoi si ceapa, despre care stiam ca sunt foarte bune pentru sanatate. acum ma bucur ca si ajuta in lupta cu metalele toxice.

 12. Lamiita Durac says:

  Organiscul uman e o uzina chimica … 🙁 Imi aduc aminte si acum cu groaza, cu ani in urma cand fiul meu avea vreo 5 ani ( acum are 27 ) cand am venit de la servici am gasit patul plin de mercur de la termometru . Era in supravegherea bunicii paterne . L-am intrebat de unde si mi-a recunoscut ca a muscat din el . Evident in hohote de plans … directia spital cu el . Acolo un domn doctor caruia i-am explicat ce s-a intamplat , mi-a replicat “Pai si ce daca …. il astepti la iesire in olita daca a inghitit ” Am fost reticenta , nu stiam ce sa fac si nici alte posibilitati , elternative nu aveam . Ma gandesc si acum la acest incident si sper sa nu il fi afectat …. Tot am undeva o strangere de inima .

 13. Ana Prisacaru says:

  Stiam ca alge uscate se gasesc pe la plafar dar stie cineva sa-mi spuna, sa-mi recomande, cum sa le pregatesc? Nu stiu cum sa le consum. Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 5 =