Anul 2016 aduce multe noutăți în portofoliul HOFIGAL

Banner Film Experience

noutati-hofigal-2016Anul 2016 vine cu multe noutăți în portofoliul HOFIGAL, prețuri la fel de accesibile și o intensificare a activității de educare a publicului cu privire la necesitatea consumului de suplimente alimentare de calitate, din sursă sigură, certificate și omologate la cele mai înalte standarde.

Inginer chimist cercetător Ștefan Manea, fondatorul HOFIGAL:

Deoarece Redigestul este numărul 1 în preferințele românilor, divizia de cercetare a HOFIGAL a lucrat timp de 2 ani la îmbunătățirea acestui produs, în sensul în care i-am mărit puterea de acțiune și beneficiile. Noul supliment se numește Redigest Forte Plus și are o capacitatea enzimatică foarte mare, fiind îmbogățit cu enzimele din pătrunjel și săruri de potasiu organice, naturale.

De asemenea, avem în pregătire un supliment excepțional și mă refer la uleiul de semințe de negrilică, un produs cu multiple proprietăți vindecătoare care și-a dovedit beneficiile în afecțiunile inflamatorii, în diverse boli cronice, în diabet și cancer.

Mă folosesc de acest prilej pentru a anunța o noutate absolută: HOFIGAL deschide o linie de produse pentru uz veterinar și ne pregătim de lansarea a nu mai puțin de 6 produse de acest gen în anul 2016.

Am ieșit astfel în întâmpinarea celor care au nevoie să facă profilaxie și să vindece problemele de sănătate ale animalelor de companie și din curte printr-o abordare mai blândă.  Este un demers făcut la solicitarea medicilor veterinari care doresc să aibă un sprijin fitoterapeutic eficient pentru nenumăratele boli ale animalelor, printre care parazitozele, dificultăți ale tranzitului digestiv, imunitatea slabă, etc.

Vom anunța apariția acestor produse la momentul potrivit, prin intermediul unor comunicate de presă și a unor articole în publicațiile online.

Anca Daniela Raiciu, director comercial și de marketing precizează:

Pe parcursul anului care a trecut, HOFIGAL s-a implicat în nenumărate evenimente în București și în țară, prilej cu care am constatat că există o adevărată ’’foame’’ de informație  în ceea ce privește un stil de viață sănătos.

Oamenii înțeleg din ce în ce mai bine importanța prevenirii bolilor, aspect în cadrul căruia fitoterapia, aromoterapia și gemoterapia joacă un rol covârșitor. Vreau să remarc faptul că și în România există un trend continuu ascendent în privința creditării virtuților prin care suplimentele alimentare pot susține o sănătate bună și o funcționare optimă a individului.

Prin urmare, în anul 2016 vom intensifica activitatea de promovare și informare cu privire la beneficiile care însoțesc consumul corect de suplimente alimentare.

Următoarea veste bună pe care doresc s-o transmit românilor este aceea că vom continua să păstram accesibilitatea la produsele HOFIGAL, pe toate planurile.

Acest lucru înseamnă că, pe de o parte vom continua să fim aproape de consumatori, menținând farmaciile HOFIGAL din toată țara și colaborând permanent cu farmaciile partenere pentru ca produsele noastre să fie ușor de găsit, iar pe de altă parte vom continua să menținem prețurile extrem de accesibile cu care am obișnuit publicul din România.

Comunicat de Presă HOFIGAL

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Felicitari! Este bine cand avem si marci romanesti pe piata noastra. Cel mai important este sa nu se faca rabat de la calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + twenty =