AQUI AHORA, promotor al conferinței de dezvoltare personală ’’CĂLĂRIND PROPRIUL TIGRU’’

Banner Film Experience

 afis bun conf tigruVrei să scapi de blocaje și să înveți arta rezolvării situațiilor problematice? Vrei să înveți să-ți folosești propriile resurse și să stăpânești căile de a-ți accesa potențialul?

Participă la evenimentul de dezvoltare personală ”Călărind propriul tigru”,  ce are loc la București, pe 10-11 mai 2014.

Conferința este susținută de profesorul, psihoterapeutul și expertul în coaching Giorgio Nardone, exponent de seamă al grupului de cercetători din Școala de la Palo Alto.

Veți învăța ce stratageme să aplicați pentru a obține succesul social, afectiv, spiritual și profesional.

Cui se adresează?

Conferința se adresează psihologilor, medicilor, managerilor, antreprenorilor, avocaților, consultanților și specialiștilor în resurse umane – profesioniști și studenți – dar și celor care sunt interesați să activeze ca agenți ai schimbării.

Locul desfășurării

Crystal Palace Ballrooms, Sala Bucureşti şi Sala Londra.

Adresa: Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucureşti.

Locaţia dispune de locuri de parcare gratuit.

Perioada și modalitatea desfășurării

10 – 11 Mai 2014.

Profesorul Giorgio Nardone va susține prelegerile în limba italiană, iar participanții beneficiază de traducere consecutivă din limba italiană în limba română.

Beneficiile dobândite

În cadrul conferinței, abordarea va fi preponderent de tipul “a învăţa făcând”, iar metoda va fi una interactivă.

Citește aici despre întreaga desfășurare a evenimentului, programul acestuia, tarifele și descarcă formularul de înscriere. Aici găsești și alte informații despre eveniment. 

IMPORTANT aqui-ahora

AQUI AHORA și Centrul de terapie strategică oferă 10 invitații gratuite de participare  la conferință.

Iată ce condiții trebuie să îndeplinești:
1. Înscrie-te la newsletterul AQUI AHORA aici și dă like paginii de Facebook. Dacă ai făcut-o deja mergi la pasul următor;
2. Recomandă la 5 dintre prietenii tăi înscrierea la newsletterul AQUI AHORA și like la pagina de facebook AQUI AHORA  și roagă-i sa dea share la această postare. Trimite mail cu lista acestor prieteni pe adresa de office@aquiahora.ro, până la data de 2 mai 2014, cu titlul ”Călărind propriul tigru” și vei intra la tragerea la sorți pentru câștigarea unei invitații gratuite la conferință (costul acesteia se situează între 660-750 Ron).

Câștigătorii vor fi anunțati pe site-ul și pe pagina de Facebook AQUI AHORA, pe data de 5 mai 2014, după ce va fi validată lista înscrișilor.

AQUI AHORA și Centrul de Terapie Strategică vă urează succes!

Vă așteaptăm la evenimentul de dezvoltare personală ’’Călărind propriul tigru’’, în cadrul căruia veți învăța arta rezolvării problemelor prin utilizarea celor mai bune stratageme.


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Ovidiu Nicoara says:

    Rezerve mari privind scoala new-ageista de la Palo Alto….este legata de ”psihologia transpersonala” si Stanislas Grof…eu o vad mai degraba ca ”involutie personala”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

five × 1 =