AQUI AHORA și Editura ASCR te ajută să fii un părinte mai bun!

Banner Film Experience

Cum-sa-fii-un-parinte-COPERTA

CONCURS

Te învață cineva să fii părinte? Vrei să fii un părinte mai bun pentru copilul tău?

AQUI AHORA și Editura ASCR   îți vine în întâmpinare cu o carte remarcabilă: ”Cum să fii un părinte eficient pentru copilul dificil?”

Lucrarea îți pune la îndemână un set de instrumente care te vor ajuta să-ți dezvolți abilitatea de a fi un bun părinte, te ajută construiești stima de sine a copilului tău, te învață cum să procedezi dacă ai un copil mofturos care refuză masa, cum petreci un timp de calitate cu acesta, cum să-l înveți responsabilitatea și cooperarea, ce faci dacă ai un copil ciudat, confuz și dezordonat, etc.

Toate exemplele întâlnite  în carte sunt după cazuri clinice reale și îți vor răspunde la întrebări pe care n-ai știut până acum cui să le adresezi!

Concursul oferă câte o carte pentru 7 câștigători și se derulează în perioada 16 – 26 iunie 2014.

Pentru a intra în tragerea la sorți care desemnează câștigătorul, tot ce ai de făcut este să fii cât mai activ pe pagina AQUI AHORA în perioada de derularea concursului (like, share și comentarii), să dai like la pagina de Facebook a AQUI AHORA si la pagina de Facebook a Editurii ASCR   și să ne spui de ce îți dorești cartea ’’Cum să fii un părinte eficient pentru copilul dificil?”, printr-un răspuns la această postare.

Câștigătorii vor fi anunțati pe data de 27 iunie 2014.


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

9 Responses

 1. aron elena alina says:

  am doi copii dificili la varste dificile baiat de 12 ani , fetita de 6 ani care copie tot ceea ce face fratele ei si mai mult numai prostioare

 2. Aghinitei Maria says:

  Imi doresc aceasta carte, fiindca am in casaun bebelus de 1 luna si vreau sa il cresc frumos si sanatos!

 3. ILIOIU GHEORGHITA says:

  Vreau sa fiu cel mai bun parinte.

 4. mihalache simona says:

  cand ai copii o asemenea carte e mereu utila

 5. mihalache dorin says:

  Eu sunt taticul a doua minuni de 2 si 4 ani si sunt convins ca am nevoie d cat mai multe informatii pentru a invata sa raspund tuturor necesitatilor lor in incercarea de a fi cel mai bun parinte alaturi de sotia mea

 6. BURLACU ANA -MARIA says:

  Sunt mama singura, vreau sa fiu “the best” pentru fiul meu!

 7. Hornyak Claudia says:

  imi dorec acaeasta carte sa mai invat ceva nou din ea si poate epste 1 an iarasi voi fii mamica

 8. Lupu Anca Gabriela says:

  Imi doresc aceasta carte, pentru ca peste cativa ani voi fi si eu parinte, si trebuie sa dobandesc cat mai multe cunostinte despre ce inseamna a fi un parinte, cum poti fi un parinte bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 12 =