AQUI AHORA și editura ASCR te invită la concurs

Banner Film Experience

Calarind propriul tigruAQUI AHORA și editura ASCR te invită la concurs.

Câștigă cartea profesorului Giorgio NardoneCălărind propriul tigru”, o carte care încearcă să explice arta rezolvării situațiilor problematice personale prin utilizarea de soluții aparent simple. Concursul se deruleaza în perioada 24-30 aprilie 2014.

Iată ce ai de făcut pentru a câștiga un exemplar al cărții:

1. Înscrie-te la newsletterul AQUI AHORA aici și dă like paginii de Facebook AQUI AHORA aici si paginii editurii ASCR aici.

2.Recomandă pagina de Facebook AQUI AHORA la încă doi prieteni, si trimite-ne numele acestora pe adresa office@aquiahora.ro, împreuna cu adresa la care doresti sa-ți trimitem exemplarul câștigat (adresa să fie pe teritoriul României).

Dintre participanții care vor intra la tragerea la sorți, 7 câștigători vor primi un exemplar al cărții ‘‘Călărind propriul tigru’‘. Aceștia vor fi anunțați pe data de 30 aprilie 2014.

Giorgio Nardone spune că:  „Tot secretul constă în faptul că nu există secrete, ci doar subtilități. Istoria omenirii abundă de exemple de stratageme capabile să răstoarne soarta unei situaţii: este suficient să ne gândim la Ulise şi calul troian construit la îndemnul său, un exemplu excepțional de inteligenţă strategică.”

Vă reamintim că profesorul Giorgio Nardone va participa la evenimentul de dezvoltare personală cu nume identic ”Călărind propriul tigru”,  ce are loc la București, pe 10-11 mai 2014. Acesta se adresează psihologilor, medicilor, managerilor, antreprenorilor, avocaților, consultanților și specialiștilor în resurse umane – profesioniști și studenți – dar și celor care sunt interesați să activeze ca agenți ai schimbării.

Te poți înscrie și tu la acest eveniment sau poți concura pentru obținerea unei invitații gratuite. Găsești detalii aici.

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

3 Responses

  1. M-am inscris la concursul oferit de Aqui Ahora!

  2. Aghinitei Maria says:

    Particip la concurs, as vrea sa fiu eu aleasa !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 2 =