Avocado – fructul vieții. Cum să prepari un mic dejun perfect în câteva minute

Banner Film Experience

avocadoFructul de avocado conține mai multă fibră decât marea majoritate a fructelor și 18 aminoacizi absolut indispensabili organismului pentru formarea proteinelor complete.

Întrucât grăsimile sănătoase din avocado scad colesterolul rău, protejând împotriva cancerului de prostată și a cancerului mamar, vei înțelege de ce acest fruct este slăvit de nutriționiștii din toată lumea, care recomandă fără rezerve folosirea sa regulată în alimentație.

Crește și tu capacitatea sistemului tău imunitar, consumându-l la oricare dintre mesele zilei, dar mai ales dimineața!

Iată o rețetă pe care o pregătești în doar câteva minute și care contribuie la combaterea inflamațiilor din organism.

Nu-ți trebuie decât câteva felii de pâine integrală prăjită ușor în cuptor. Pune pe fiecare picături de ulei de măsline presat la rece,  de cea mai bună calitate, taie avocado în felii, stoarce și o jumătate de lămâie, pune sare de Himalaya și presară niște ardei chilli roșu uscat.

Asta-i tot! Bucură-te de un mic dejun sățios și sănătos, care nu necesită cine știe ce îndemânare în bucătărie, și la un cost scăzut.

Articol scris de Ioana Dima


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

  1. Bogzoiu Daniela says:

    Baietelului meu ii place mult, dar pentru noi o astfel de reteta nu am incercat. E buna de luat in calcul. Multumim!!!

  2. Goleanu Anisoara says:

    Nu prea gatesc avocada, ar trebui sa incerc sa-l folosesc mai des.

  3. ghelbere elena says:

    Eu fac un fel de pireu, adica zbrobesc avocado, in rest este la fel Nepotul meu ar manca in fiecare dimineata numai tartine cu pireu de avocado.

  4. Nu-mi placea…dar l-am combinat intr-o zi intr-o salata si ne-a placut la toti ,de atunci nu lipseste din salatele noastre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight + 1 =