Băutura antioxidantă care previne și diminuează ridurile

Banner Film Experience

nuciÎntr-o epocă în care a înflorit chirurgia estetică și ștergerea ridurilor se poate face în pauza de masă, există persoane care încă optează pentru cele mai sănătoase și neinvazive măsuri anti-ageing.

Această rețetă simplă face parte din trusa de frumusețe a unora dintre vedetele de la Hollywood, și ne referim aici la acelea care optează pentru frumusețea naturală, preferând să-și umple ridurile din interior spre exterior, cu ajutorul unor alimente care excelează în grăsimi naturale.

Ai nevoie doar de o 1 litru de apă filtrată – în nici un caz de la robinet – este de preferat apa alcalină – 2 căni de nuci, 1 linguriță de miere, 1 linguriță de miere, miez de vanilie.

Important!

Nucile care pot fi folosite în această rețetă sunt: migdalele, nucile românești, braziliene, alune de pădure, caju, fistic, pecan, acestea din urmă având peste 95% grăsime. Important este să nu fie râncezite sau vechi, caz în care ar putea avea aflatoxină, despre a cărei toxicitate poți afla totul din articolul Tutun? Alune? Cereale? Află despre legătura dintre acestea și cancer. 

Se folosesc numai nuci crude, nepreparate termic, deoarece în acest caz cantitatea de minerale și vitamin B este puternic diminuată. Se lasă la hidratat câteva ore sau peste noapte și se aruncă lichidul. Se pune totul într-un blender și se amestecă până când devine o băutură fină și cremoasă.

Nucile sunt bogate în  omega 3 iar scorțișoara îți stimulează metabolismul, dar efectul acestora împreună îți aduce un cocteil care abundă în vitamine și nutrienți.

Studiile recente arată că fără acești acizi grași nu putem aspira la sănătatea și frumusețea pielii care va dobândi un aspect tânăr tonic și frumos cu condiția ca acest lapte de nuci să substituie complet laptele animal, greu digerabil și incompatibil cu organismul uman.

Articol scris de Laura Tismana

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Barbalata Mirela says:

    Super. Am sa o incerc si eu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =