Bioliftingul facial – tratamentul neinvaziv care șterge ridurile

Banner Film Experience

Nimănui nu-i plac ridurile! Dar înaintarea în vârstă produce modificări fiziologice la nivelul pielii. Aceasta se lasă, se îngroașă, suferă pigmentări sau alte modificări, care ne afectează și la nivel psihologic.

Îngrijirea pielii pentru un aspect proaspăt și plăcut a devenit astăzi un fapt de bună-creștere și de respect de sine, care aduce totodată un confort sporit persoanei.

Femeile și bărbații care apelează la intervenții și tratamente specializate antiaging, sunt din ce în ce mai informați și își doresc proceduri neinvazive, care câștigă tot mai mult teren.

Și cum să nu câștige teren– în defavoarea intervențiilor chirurgicale radicale – când efectele obținute sunt de durată, spectaculoase și perfect naturale?

M-am adresat unui specialist de primă clasă, managerul clinicii DERMAVITAL, Florica Munteanu, pentru a ne dezvălui secretele unui tratament care deși complet neinvaziv, reușește să producă o îmbunătățire esențială a calității tenului încă de la prima ședință. Efectele generate de tratamentul regulat sunt de-a dreptul spectaculoase și pot amâna sau anula pentru totdeauna o intervenție estetică :

’’Întreaga mea carieră am pledat pentru îngrijirea zilnică a pielii printr-o rutină corectă care poate păstra capitalul natural de colagen și elastină.

În același timp, accentuez faptul că la această rutină este obligatoriu să adăugăm tratamente țintite, efectuate de către specialiști autorizați, în funcție de tipul nostru de piele și de problemele specifice de sănătate, dar întotdeauna și în funcție de sezon.

Fiind promotorii tratamentelor neinvazive, am inițiat și propunem pacienților noștri un nou tratament natural de reîntinerire, un BioLifting facial cunoscut sub numele de BIO2LIGHT.

Este un patent german, un model antiageing extrem de eficient, care lucrează cu lumină, acid hyaluronic și colagen, folosind tehnologia spectaculoasă  OxyjetStar-Intraceuticalis despre care vă vorbeam și în interviul ’’Fă și tu ce face Madonna: întinerire fără bisturiu’’

O întreb pe Florica Munteanu, cui îi este adresat acest tratament.

’’Tratamentul se folosește atât în scop profilactic, pentru tenul tânăr, pentru a amâna cât mai mult efectele nedorite ale trecerii timpului, ale schimbărilor fiziologice și de anotimpuri, a apariției petelor pigmentare înainte și după sarcină.

Dacă toate acestea s-au instalat deja, tratamentul se concentrează pe refacerea funcțiilor pierdute ale tenului și menținerea lor.

Rezultatele se văd imediat, de la prima ședință, dar mai ales se instalează în timp. Tratamentul facilitează transportarea cremelor dermato-cosmetice în formă micromoleculară până în stratul bazal, unde se refac celulele noi și se creează un depozit de hidratare permanent activ.

Aceasta este secretul acestui tratament de antiageing și rejuvenare folosit la DERMAVITAL, complet neinvaziv și fără ace!’’

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Barbalata (Puiu) Mirela says:

    Interesant. Dar este accesibil, ca pret, tuturor femeilor? Nu putem nega realitatea: tratamentele cosmetice sunt scumpe, unele foarte scumpe.

  2. spuma says:

    ar fi interesant de incercat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 12 =