Body Mind Spirit Expo – cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe, 19-20-21 februarie 2016, Sala Palatului București

Banner Film Experience

body-mind-spirit-2016Într-o lume în care a trăi începe tot mai des să se rezume la lupta pentru supraviețuire, în care oamenii uită să se îngrijească de latura spirituală a vieții lor, în care greutățile și problemele sunt tot mai copleșitoare, devine necesar să luam aminte despre cum putem trăi mai frumos și mai sănătos, atât trupește cât și spiritual.

Expoziția Body Mind Spirit, care-și va desfășura cea de-a XIX-a ediție între 19 și 21 Februarie, la Sala Palatului din București, vine pentru a oferi celor interesați de sănătatea trupului și de cea a spiritului, o alternativă la ritmul alert și stresant al traiului zilnic. Este cel mai complex eveniment dedicat unui stil de viață în care calitatea vieții se celebrează pe toate planurile: trup, minte și suflet.

Aşteptat în fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, un eveniment plin de inovație şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală.

Daca ești interesat de tratamente alternative, de alimentația bio, de cure naturiste, de puterea de vindecare a plantelor, de efectele miraculoase ale meditației, de importanța regăsirii de sine și a lui Dumnezeu, daca ești frământat de întrebări privind sensul vieții sau dacă pur și simplu simți că trebuie să schimbi ceva în viața ta pentru un echilibru mai bun în toate, atunci trebuie să vii la Body Mind Spirit Expo, în weekendul 19-21 Februarie, în București la Sala Palatului.body-mind-2016

Acolo vei afla despre produse, alimente sau suplimente alimentare care susțin sănătatea trupului, vei asista gratuit la workshop-uri și conferințe care te pot ajuta și îndruma în privința sănătății spiritului și nu în ultimul rând, acolo vei putea petrece câteva ore în weekend care să îți reamintească de cât de important este să trăim frumos și sănătos.

Printre expozanții care vor participa la eveniment se numără Good Days Therapy, Star International Med, Himalaya Herbal Healthcare, Hofigal, Co&Co Consumer, Perfect Mind, Tupperware, Tiens România, BeOrganic și mulți alții.

Conferințele evenimentului vor fi susținute, printre alții, de Rita Mureșan, Oreste Teodorescu, Camelia Pătrășcanu (coach,trainer), Cristian Alexandru (trainer, profesor), Bruno Medicina (speaker,trainer,coach), Cristian Pompei (lector), Stelian Chivu. Înscrierea e gratuită!

Pentru a descoperi universul expoziției Body Mind Spirit, vă așteptăm de vineri până duminică (19-21 Februarie) la Sala Palatului din București. Programul complet al expoziției, al conferințelor gratuite, al demonstrațiilor artistice și alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției, www.bmse.ro.

Un eveniment susținut de MagicFM, muzica inimii tale.


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. Andree says:

    Ooo,imi fac timp si ma duc sigur!!

  2. vladimir cucea says:

    Cu adevart cel mai mare eveniment dedicat dezvoltarii personale.O bucurie sa-l vizitez de fiecare data.Imi place ca aquiahora promoveaza astfel de evenimente frumoase si benefice. Tot asa! Voi veni si anul asta,poate chiar si in fiecare zi,mai ales ca am vazut programul si va dura si vineri pana tarziu,la 20.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × two =