Bridget Jones însărcinată – o comedie romantică, plină de clișee simpatice

Banner Film Experience

film-bridget-jones-insarcinataBridget Jones se întoarce pe ecrane, în postura de viitoare mamă, după ce, acum 20 de ani romanul lui Helen Fielding ne făcea cunoștință cu un  personaj ce avea să devină simpatic până la ”limita rațiunii”.

Atunci când am cunoscut-o Bridget încălca, fără voia ei, aproape toate clișeele sociale actuale cum că trebuie să te măriți, să faci copii, să ai un stil de viață sănătos, să fii fiica pe care și-o dorește mama ta și angajată model pe care și-o dorește șeful tău, etc.

Numai că Bridget eșuează în toate aceste așteptări: dă greș în relațiile cu bărbații, este lipsită de profesionalism la serviciu, și aproape că nu are o relație cu părinții, cel puțin nu una dorită.

Întâlnirea cu Bridget din noua peliculă – de fapt cu Renee Zellweger – care evoluează alături de Colin Firth și Patrick Demsey, îți prilejuiește o întâlnire cu un personaj aflat exact acolo de unde l-ai lăsat, care de frica de a nu fi ridicol și deplasat face exact ceea ce îl pune în această postură!  Vei înțelege cum de a devenit atâta de populară această fată zăpăcită, întrucât te vei regăsi în multe dintre aceste așteptări neîmplinite.

Urmărește trailerul filmului aici:

Articol scris de Ioana Odobeșteanu


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 3 =