Bucovina se promovează pe litoral- vezi galerie foto

Banner Film Experience

Desfășurat între 4-6 iulie 2014 la Pavilionul Expozițional Constanța, “Târgul de turism al Bucovinei” a readus în atenția constănțenilor și a turiștilor aflați pe litoral, această destinație devenită un brand al României, cu tot ce are ea mai distinct: artă și tradiție, dansuri populare, obiceiuri din aceste locuri pline de cultură și istorie.

Târgul a fost organizat de către Consiliul Județean Suceava în parteneriat cu Primăriaaqui-ahoraMunicipiului Constanța, Consiliul Județean Constanța, Fundația Culturală Fantasio și Asociația ’’Produs în Bucovina’’.

Centrul Cultural “Bucovina” a participat cu un grup de 11 meșteri populari, cu Ansamblul Artistic “Ciprian Porumbescu” Suceava și Fanfara “Crai Bucovinean” din Todirești.

Dan Burgheaua, şeful Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Suceava, spune că deși acest târg s-a desfășurat în premieră, a fost un succes. Au fost împărțite obiecte promoționale, mingi, baloane, sacoşe şi pălării personalizate.

Au fost organizate tombole, la care s-au acordat 10 premii, constând în petrecerea unui week-end în Bucovina. Acestea au fost cîştigate de către familii din Bucureşti, Brăila, Constanţa, Tîrgu Jiu şi Tulcea.

Vezi aici o galerie foto.

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Serafimciuc Claudia-Lavinia says:

    Mi se pare extrem de interesant acest tip de promovare. Bucovina trebuie si merita sa fie promovata in orice loc din tara si nu numai.