Câștigătorii invitatiei la conferința ”Călărind propriul tigru”

Banner Film Experience

Calarind propriul tigruConcursul derulat de AQUI AHORA și Centrul de terapie strategică s-a încheiat! Condițiile de participare la concurs au fost expuse aici.

Lista celor care au îndeplinit condițiile de obținere a unei invitații gratuite este următoarea:

1. Ovidiu Loy

2. Viorel Popescu

3.Andreea Brutaru

4.Andrada Crânguș

5.Ilie Marinescu

6.Ionel Penciu 

7.Simona Lazăr

8.Fulvia Meirosu

9.Viorel Zamfir

10.Alexandra Marchidanu

Câștigătorii vor primi pe e-mail voucherele de participare la  evenimentul de dezvoltare personală ”Călărind propriul tigru”,  ce are loc la București, pe 10-11 mai 2014, începând cu orele 10.00 dimineața.

În cadrul acestuia veți învăța arta rezolvării problemelor prin utilizarea celor mai bune stratageme. Conferința este susținută de profesorul și psihoterapeutul Giorgio Nardone, exponent de seamă al grupului de cercetători din Școala de la Palo Alto.

Aici găsești întreaga desfășurare a evenimentului. Locul desfășurării Crystal Palace Ballrooms, Sala Bucureşti şi Sala Londra. Adresa: Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucureşti. Locaţia dispune de locuri de parcare gratuit. AQUI AHORA și Centrul de terapie strategică îi felicită pe câștigători și îi așteapta la conferință.  


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Viorel Zamfir says:

    Mulţumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + six =