Câștigătorul concursului AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 12

Banner Film Experience

concurs aqui ahoraÎn perioada 4 ianuarie – 14 ianuarie 2015AQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia completă de îngrijire a pielii –HOF.VIODANA, săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Câștigătorul acestei ediții este Ovidia Roman.

Felicitări, Ovidia!

În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact și numărul de telefon pe adresa adriana.caranfil@aquiahora.ro în cel mai scurt timp.

Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – prin like-uri, comentarii și share-uri – au o șansa de 3:1 să fie câștigătorii concursurilor viitoare, indiferent de temă.

Următorul concurs va începe pe 18 ianuarie 2015.

Înscrie-te, urmează pașii și fii tu câștigătorul!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

7 Responses

  1. popa george says:

    produse de calitate atestatede ISO

  2. roman ovidia says:

    multumesc mult

  3. Agache Lucica says:

    Un premiu bun,oricine ar dori sa foloseasca aceste produse oferite de Aqui Ahora si Compania Hofigal,companie de top de pe piata produselor de sanatate din Romania.Va felicit pentru diversitatea articolelor postate pe pagina,si,totodata felicit si castigatoarea,.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =