Câștigătorul concursului AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 2

Banner Film Experience

Castigatorul concursului AQUI AHORA - HOFIGALÎn perioada 31 iulie – 6 august 2014,  AQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Câștigătorul acestei ediții este Roșia Victoria. Felicitări, Victoria! În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact  și numărul de telefon pe adresa adriana.caranfil@aquiahora.ro, în cel mai scurt timp.

FOARTE IMPORTANT: Având în vedere interesul vostru enorm pentru produse naturale românești, interes pe care îl salutăm, AQUI AHORA și compania HOFIGAL vor organiza concursuri cu regularitate. Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – prin like-uri, comentarii și share-uri –  au o șansa de 3:1 să fie câștigătorii concursurilor viitoare, indiferent de temă.

Următorul concurs AQUI AHORA – HOFIGAL se lansează pe 18 august 2014. Participă și fii tu câștigătorul!

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 − 4 =