Câștigătorul concursului AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 33

Banner Film Experience

castigator-concurs-aqui-ahora-hofigal-33În perioada  15 –28 decembrie 2015AQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia completă de îngrijire a pielii –HOF.VIODANA, săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Câștigătorul ediţiei este persoana care a  îndeplinit condiţiile vezi aici şi care a sugerat cele mai interesante şi originale subiecte despre care ar dori să citească pe site-ul de lifestyle AQUI AHORA. 

Câștigătorul acestei ediții este Puiu Barbalata Mirela.

Felicitări Mirela!

În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact și numărul de telefon pe adresa secretariat@aquiahora.ro în cel mai scurt timp.

Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – au o șansa de 3:1 să fie câștigătorii concursurilor viitoare, indiferent de temă.

Următorul concurs va începe pe 5 ianuarie 2016.

Înscrie-te, urmează pașii și fii tu câștigătorul!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =