Câștigătorul concursului AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 40

Banner Film Experience

concurs-aqui-ahoraÎn perioada 4 – 13 aprilieAQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia completă de îngrijire a pielii –HOF.VIODANA, săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Câștigătorul ediţiei este persoana care a  îndeplinit condiţiile vezi aici.

Câștigătorul acestei ediții este Bogzoiu Daniela.

Felicitări Daniela!

În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact și numărul de telefon pe adresa secretariat@aquiahora.ro în cel mai scurt timp.

Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – au o șansa de 3:1 să fie câștigătorii concursurilor viitoare, indiferent de temă.

Următorul concurs va începe pe 16 aprilie 2016.

Înscrie-te, urmează pașii și fii tu câștigătorul!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Bogzoiu Daniela says:

    Multumesc mult! Sunt foarte fericita si incurajez astfel de concursuri, nu doar like si share, am invatat multe din articolele dumneavoastra. Va urez la cat mai multi cititori!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − thirteen =