Câștigătorul concursului AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 43

Banner Film Experience

produse-naturale-hofigalÎn perioada 16 – 30 maiAQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia completă de îngrijire a pielii –HOF.VIODANA, săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Câștigătorul ediţiei este persoana care a  îndeplinit condiţiile vezi aici.

Câștigătorul acestei ediții este Ionela Cristina.

Felicitări Cristina!

În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact și numărul de telefon pe adresa secretariat@aquiahora.ro în maxim 7 zile.

Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – au o șansa de 3:1 să fie câștigătorii concursurilor viitoare, indiferent de temă.

Următorul concurs va începe pe 2 iunie 2016.

Înscrie-te, urmează pașii și fii tu câștigătorul!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Ionela Cristina says:

    Va multumesc din suflet pentru multitudinea de produse (le vom folosim cu mare drag), seriozitate si promptitudine. Coletul a ajuns la mine in perfecta stare si foarte repede. Mult succes in continuare si realizari frumoase va doresc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 1 =