Câștigătorul concursului AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 7

Banner Film Experience

Castigator concurs HOFIGAL editia 7În perioada 18 octombrie – 1 noiembrie 2014AQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia completă de îngrijire a pielii –HOF.VIODANA, săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Câștigătorul acestei ediții este Lamiita Durac.

Felicitări, Lamiita Durac!

În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact și numărul de telefon pe adresa adriana.caranfil@aquiahora.ro în cel mai scurt timp.

Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – prin like-uri, comentarii și share-uri – au o șansa de 3:1 să fie câștigătorii concursurilor viitoare, indiferent de temă.

Următorul concurs va începe pe 4 noiembrie 2014.

Înscrie-te, urmează pașii și fii tu câștigătorul!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

5 Responses

  1. Goleanu Anisoara says:

    Articolul despre chirurgia estetica este interesant si merita citit.Fotografia prezentata este edificatoare: doamna arata ca o rata!Scuze pentru comparatie dar aceasta mi s-a parut cea mai potrivita.Sunt contra operatiilor estetice!

  2. Bontas Mihaela (Sofica) says:

    Felicitari, Lamiita Durac!

  3. Lamiita Durac says:

    Multumesc mult , ma voi bucura din plin de tot . Mi-am dorit foarte mult aceste produse .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 5 =