Câștigătorul concursului AQUI AHORA – HOFIGAL, EDIŢIE DE SĂRBĂTORI

Banner Film Experience

castigator-concurs-produse-naturiste-sarbatoriÎn perioada 16 – 31 decembrieAQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă tinctura de lemn dulce, echinacea extract concentrat, Hof.Imun Forte, ulei volatil de eucalipt, crema Spirulin, ulei volatil de levanţică în miere de albine, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, deodorant natural, spirulină cu extract total de cătină.

Câștigătorul ediţiei este persoana care a  îndeplinit condiţiile vezi aici.

Câștigătorul acestei ediții este Simona G. 

Felicitări Simona!

În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact și numărul de telefon pe adresa secretariat@aquiahora.ro în maxim 7 zile.

Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – au o șansa de 3:1 să fie câștigătorii concursurilor viitoare, indiferent de temă.

Următorul concurs va începe pe 6 ianuarie 2017.

Înscrie-te, urmează pașii și fii tu câștigătorul!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × one =