Câștigătorul concursului AQUI AHORA-HOFIGAL

Banner Film Experience

Castigatorul concursului AQUI AHORA - HOFIGALDragi prieteni,

În perioada 15 – 22 iulie 2014  AQUI AHORA și HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor de sănătate din România, au derulat un concurs al cărui premiu constă în linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANAsăpun de mâini natural, geluri naturale pentru igiena intimă, a cavității bucale, pentru igiena picioarelor, după epilare, etc.

Condițiile de concurs au fost expuse aici.

Câștigătorul acestei ediții este Nicoleta Alexandra. Felicitări, Nicoleta! În vederea expedierii premiului, te rugăm să trimiți datele tale de contact  și numărul de telefon pe adresa adriana.caranfil@aquiahora.ro, în cel mai scurt timp.

FOARTE IMPORTANT: Având în vedere interesul vostru enorm pentru produse naturale românești, interes pe care îl salutăm, AQUI AHORA și compania HOFIGAL vor organiza concursuri cu regularitate. Cei ce sunt activi pe pagina de facebook și pe site-ul AQUI AHORA și între concursuri – prin like-uri, comentarii și share-uri –  au o șansa de 3:1 să fie câștigătorii concursurilor viitoare, indiferent de temă.

Rămâneți pe pagina AQUI AHORA! Urmează noi surprize plăcute!

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. PREJMEREAN ANITA says:

    felicitari norocoasei !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 4 =