Câștigătorul concursului AQUI AHORA-HOTEL MISTRAL MOECIU

Banner Film Experience

 

Vedere generala Mistral Moeciu

Vedere generala Mistral Moeciu

În perioada 21 mai – 3 iunie 2014 s-a derulat concursul derulat de AQUI AHORA și HOTEL MISTRAL MOECIU. Condițiile concursului au fost expuse aici.

Premiul: un sejur pentru două persoane, cazare două nopți/trei zile la Hotel Mistral Moeciu, pensiune completă.

Sejurul va putea fi efectuat în termen de o lună din ziua anunțării câștigătorului.

 

Câștigătorul acestui premiu este Simona Mihalache. Felicitări Simona! Te rugăm să ne contactezi pe adresa de email adriana.caranfil@aquiahora.ro pentru detalii și pentru obținerea premiului.

Dragi prieteni,

Celor care vor participa la viitoarele concursuri ale AQUI AHORA, le  recomandăm  să urmeze întocmai pașii precizați în regulament, dacă doresc să se numere printre câștigători. Am constat că foarte mulți dintre prietenii propuși de voi, nu au confirmat înscrierea la newsletter, ceea ce vă descalifică din start, chiar dacă îndepliniți restul condițiilor.

FOARTE IMPORTANT: Atunci când numele tău de utilizator de facebook nu coincide cu  adresa contului de e-mail, este obligatoriu să te identifici corect în mailul prin care îți anunți participarea la concurs. Din cauza nerespectării acestei condiții elementare, am pierdut foarte mult timp, încercând să vă identificăm corect. Până acum nimeni nu a fost descalificat din acest motiv, dar o vom face cu proxima ocazie., întrucât procesul de validare este devine extrem de greoi și ineficient. De asemenea, vă rog ca pe viitor să trimiteți mailuri complete, scrise îngrijit, în care să comunicați toate informațiile încă de la început. Nu vom mai accepta reveniri și re-reveniri, întrucât ne faceți munca de validare imposibilă și nu ne dorim asta! Timpul este prețios pentru noi toți.

Vă felicit pe toți cei care ați înțeles să fiți riguroși și v-ați străduit să respectați pașii indicați. Chiar dacă nu ați câștigat deocamdată, ne vom strădui să vă oferim noi ocazii.

Vă așteptăm în continuare, în număr cât mai mare, pe pagina AQUI AHORA, pentru o informație de calitate, o abordare diferită și pentru a vă bucura de premiile noastre, împreună cu cei dragi.

Cu prietenie,

Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × one =