Ce-şi doresc femeile de 8 Martie?

Banner Film Experience

8-martieChiar dacă şi-ar dori să fie răsfăţate în toate zilele anului, cele mai multe dintre femei se bucură de acest tratament doar o zi pe an. În articolul de astăzi vom încerca să-i ajutăm pe cei care sunt în impas în alegerea cadoului perfect pentru femeia din viața lor.

Cadourile la care se aşteaptă – pentru că fiecare dintre ele nu-şi imaginează să treacă ziua fără a o sărbători într-un fel sau altul – sunt legate de frumuseţea şi de sensibilitatea lor.

Vor primi flori, cu siguranţă, dar să ştiţi că vor prefera cele de sezon: zambile, lăcrămioare, narcise etc.

Pe lângă flori și bomboane se aşteaptă la mici surprize, simbolice, care să nu ţină cont de activitatea lor casnică.

Darul, surpriza, nu ar trebui să aibă legătură cu mediul familial, ar trebui să fie dedicat pasiunilor femeii. Tot ce avem de făcut este sa ne gândim ce hobby-uri are femeia pentru care căutam un cadou inedit.

Poate fi  vorba de o carte pe care şi-o doreşte, de un bilet la un spectacol de teatru sau de cinema, un nou aparat de fotografiat, bilete pentru o excursie în doi într-un loc unde își dorește să ajungă sau de un parfum pe care nu și l-a permis.

Obiectele electrocasnice, de exemplu un fier nou de călcat sau un prăjitor de pâine, nu fac altceva decât să spună: ”spor la treabă!”

Un abonament la spa sau la o piscină ar fi apreciat, o cină la restaurant de asemenea.

Încercați să faceți cadouri care să le transmită cât de mult le apreciați și că sunteți foarte  atenți la pasiunile și preferințele lor.

Articol scris de Cezar Bârgan


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Barbalata (Puiu) Mrela says:

    Chiar asa? Eu nu sunt asa de pretentioasa. Pentru mine conteaza gestul. Si o floare oarecare pt mine are importanta. De ce? Pentru ca tot ce vreau este IUBIRE…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine − one =