Ce spun buzele uscate și crăpate despre problemele tale spirituale. Cum le poți trata

Banner Film Experience

buze-crapate-si-problemele-din-cuplu”Atunci când activezi  în domeniul produselor naturale nu-ți este indiferent nici unul dintre motivele pentru care apare o boală, o dizarmonie în corp. Plantele conțin o informație subtilă pe care noi o decriptăm și o valorificăm pentru a veni în ajutorul oamenilor – spune Anca Daniela Raiciu, dr. în științe farmaceutice și specialist în cosmetologie.

Primim de la cititorii site-ului dumneavoastră foarte multe întrebări, multe dintre ele cu un caracter personal, despre cum să-ți trăiești viața la un nivel de calitate ridicat și ni se cere totodată să explicăm ce este în spatele unor diagnostice, suferințe sau indispoziții.

O întrebare care revine frecvent, mai ales de la femei, este următoarea: ”de ce am permanent buzele uscate și crăpate și cum le pot trata?”

Persoanele cu buzele uscate și crăpate nu-și comunică eficient emoțiile

”Din punct de vedere spiritual – afirmă interlocutoarea noastră –  persoanele care au permanent buzele uscate resimt o mare oboseală cauzată de faptul că nu-și pot comunica eficient emoțiile către ceilalți, în mod special către partenerul din cuplu.

Crăpăturile reflectă o scindare a personalității, cu alte cuvinte într-un fel ești la interior și în alt fel te văd ceilalți. Undeva, în trecut, ai avut experiențe care te-au dezamăgit, te-ai simțit trădat și abandonat. Drept urmare, nu mai vrei să iubești la aceeași intensitate pentru a nu mai fi iarăși rănit. Dacă buzele sunt atât de crăpate încât sângereză avem de-a face cu o mare nevoie de iubire și tandrețe și de acceptare din partea persoanelor apropiate: mama, tata, soțul/soția.

Pentru a vindeca nivelul afectiv al cauzei este nevoie să te accepți așa cum ești, cu bune și cu rele și să nu mai aștepti de la ceilalalți această confirmare. De asemenea, este nevoie ca exteriorul tău să fie cât se poate de aliniat cu interiorul pentru a fi eliminate conflictele interioare.

Dacă ne raportăm strict la planul fizic, este nevoie să vă hidratați. Beți cât de multă apă, până la 2 litri și jumătate zilnic.ulei-de-catina-hofigal-pentru-buze-crapate

Faceți un gomaj al buzelor cu orice produs natural care conține microparticule cum ar fi zațul de cafea, de două ori pe zi, seara și dimineața.

Aplicați apoi ulei de cătină  prin masajul buzelor timp de cel puțin 2 minute, ștergeți surplusul și aplicați crema cu gemoderivate din muguri de ulm, coacăz și nuc  de la HOFIGAL.

Le recomand femeilor să nu aplice ruj de buze timp de cel puțin o săptămână pentru că acesta conține substanțe și coloranți care accentuează deshidratarea și crăparea buzelor.”

Cele două produse pot fi cumpărate din farmaciile HOFIGAL și farmaciile partenere sau pot fi comandate online dând click aici.

cumpara-acum1-1

Buzele spun multe despre noi, iar diagnoza buzelor este o practică a medicinii ayurvedice. Află mai multe detalii din articolul Ce spun buzele despre tine,  postat pe site-ul de lifestyle AQUI AHORA aici.

Interviu realizat de Diana Irimia

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + 8 =