Ce vârstă are sistemul tău imunitar? Iată ce-l menține tânăr

Banner Film Experience

’’Calitatea majoră a sistemului imunitar este aceea de a fi capabil să recunoască orice este străin și toxic pentru corpul omenesc, indiferent că este vorba de o bacterie, virus sau celulă bolnavă, și să o distrugă. De aceea, a avea o sănătate bună înseamnă de fapt, a ne avea un sistem imunitar inteligent, care să recunoască invadatorii, să-i atace și să-i distrugă’’ – spune inginer/chimist Ștefan Manea, directorul general al celei mai mari companii cu capital românesc de produse alternative pentru sănătate din România.

Într-adevăr, organismul uman, în trecerea sa prin diferite stadii ale vieții, este expus unui număr imens de boli, care dacă găsesc un sistem imunitar deficient atacă și cauzează dezechilibre, încă din primii ani de viață.

Oamenii de știință acordă o importanță crucială legăturii dintre sistemul imunitar și îmbătrânire. În practică, adesea se întâlnesc persoane care au peste 70-80 de ani cu un sistem imunitar ce funcționează la toți parametrii, în timp ce copiii sau adolescenții prezintă o prăbușire inexplicabilă a acestuia.

Procesul ’’îmbătrânirii’’ sistemului imunitar indiferent de vârstă este cauzat de agresivitatea radicalilor liberi. Organismul poate însă face față cu succes acestei bătălii,  prin ingerarea zilnică a vitaminei C, E, betacaroten și coenzimei Q 10.

Ne adresăm doctorului în științe farmaceutice Anca Daniela Raiciu, în scopul de a obține mai multe lămuriri și de a alege un produs de calitate, certificat la parametri internaționali, care să conțină toți nutrienții de care are nevoie tinerețea sistemului nostru imunitar:

’’Aș începe prin a accentua importanța Coenzimei Q 10 în scenariul distrugerii radicalilor liberi. Cercetările arată că aceasta este utilizată cu succes în infarctul de miocard, transplant, ulcer, ischemie, insuficiențe hepatice, artrită, imunodeficiențe. Viitorul va arăta că binefacerile lui Q 10 sunt atât de mari încât practic, nu va putea fi ignorată în nici un tratament –  atenționează aceasta –  chiar și în cazul bolilor psihice,  inclusiv Alzheimerul.

Veste bună pe care o dăm celor preocupați de consolidarea sistemul imunitar este aceea că divizia de cercetare de la HOFIGAL a inovat un produs de excepție, care conține exact doza zilnică de care avem nevoie.

Mă refer la Hof.Imun și Hof.Imun Forte, două suplimente alimentare care ajută la echilibrarea sistemului imunitar și cresc rezistența organismului la infecții, fiind excelente adjuvante în tratamentul general al unor infecţii bacteriene sau virale, acute şi cronice. 4 capsule pe zi din acest supliment alimentar furnizează corpului toți ingredineții prețioși pentru sănătatea imunitară ’’ – conchide aceasta.

Cercetările arată că datorită efectelor sale recunoscute, Coenzima Q 10 va fi din ce în ce mai mult asociată medicamentelor alopate, care dau de regulă reacții secundare prin chimismul produselor de sinteză.

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

5 Responses

 1. Doina Catalin says:

  Interesant articol si foarte folositor. De re-
  gula eu folosesc ptr. imunitate , dar si cand racesc , cateodata , numai produse naturis-
  te ( din plante 100% ) .

 2. (puiu)barbalata mirela says:

  Rar mi se intampla sa iau pastile. Uneori folosesc vitamine si minerale dar asta mai rar.
  A devenit un obicei pt mine insa sa iau o lingurita de miere de albine pe stomacul gol in fiecare dimineata. Folosesc ghimbir uneori in mancare, in ceaiuri. Folosesc metode babesti mai degraba.

 3. Tudorache Ionica Liliana says:

  Trtebuie sa incercam mereu sa ne intarim sistemul imunitar in mod natural,pentru ca sa nu avem neplaceri cauzate de produsele de sinteza. Hof.Imun si Hof.Imun Forte sunt solutii oferiete de HOFIGAL,solutii naturale,fara efecte secundare nedorite.

 4. Aghinitei Maria says:

  Sistemului imunitar este atatcat de radicalii liberi Organismul poate însă face față cu succes acestei bătălii, prin ingerarea zilnică a vitaminei C, E, betacaroten și coenzimei Q 10. Ne este recomandat suplimentul alimentar de la Hofigal: Hof Imun Forte, care rezolva problema imbatranirii sistemului imunitar.

 5. Goleanu Anisoara says:

  Gripa ne cam ataca primavara…Hofigal s-a gandit sa ne ajute sa ne intarim imunitatea si a scos pe piata produse naturale: Hof.Imun si Hof Imun Forte.Sa le folosim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + twenty =