Ceaiul de păducel nu are egal în tratarea inimii

Banner Film Experience

paducel-hofigalÎntr-un interviu realizat de site-ul de lifestyle AQUI AHORA, inginer cercetător Ștefan Manea, fondatorul celei mai importante companii de suplimente alimentare –  HOFIGAL – afirmă că tradiția românească a reținut din timpuri vechi un adevăr medical important: ceaiul de păducel este un excelent diuretic, cu calități dovedite în eliminarea pietrelor de la rinichi, precum și a pietrelor de la vezica biliară.

Dar, în cele ce urmează, interlocutorul nostru accentuează un lucru poate mai puțin știut,  și anume că cele mai recente cercetări atestă că și bolile cardiovasculare beneficiază în cel mai înalt grad de proprietățile sale. Consumând cu regularitate și pe o perioadă mai îndelungată ceai de păducel are loc o deschidere a vaselor sanguine, benefică în afecțiuni precum: angină, ateroscleroză, insuficienţa cardiacă congestivă, hipertensiune etc.

Interlocutorul nostru susține că aceste fructe ajută la ameliorarea sau eliminarea, după caz,  a simptomelor legate de insuficienţa cardiacă,  îmbunătăţind funcţia inimii, diminuând palpitaţiile și oboseala.

Conform studiilor americane recente, s-a constatat că  aproape toţi pacienţii cardiaci, inclusiv cei cu simptome severe, în urma consumului de ceai din fructe de păducel, și-au normalizat activitatea inimii.

Află totul despre ceaiul de păducel din interviul video de mai jos și comandă acum.

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Adriana Caranfil

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + one =