Centrul Medical Neolife salvează vieți și redefinește destine

Banner Film Experience

neolife-truebeam

Se împlinește un an de când, sub directa coordonare a prof. dr. Ufuk Abacioglu, personalitate de renume internațional în domeniul radioterapiei, în cadrul Neolife a fost performat primul tratament de radiochirurgie stereotactica pe acceleratorul linear Trubeam, produs de Varian Medical Systems SUA, unic în Sud-Estul Europei.

O pacientă tânără, inițial tratată chirurgical în Germania, a cărei tumoră, un meningiom cerebral, a recidivat, decide o altă abordare. Refuză un nou tratament chirurgical și se îndreaptă, plină de speranță, spre noul Centru din București. A trecut un an și pacienta revine la controale periodice, confirmând prin starea ei de sănătate că tratamentul, neinvaziv și nedureros, a fost unul de succes.

Într-un an de activitate, pacienți diverși, cu tumori cerebrale sau cu alte localizări, maligne sau benigne: meningioame, glioame (intracerebral, intramedular), glioblastoame, carcinoame adenoide chistice de sinus sfenoidal, carcinoame nediferențiate de rinofaringe, formațiuni tumorale etmoidobazale, neurinoame, etc. au fost tratati cu grijă și profesionalism în Centrul Medical Neolife.

Aceștia au beneficiat astfel de înalta tehnologie existentă doar în marile centre de excelență în radioterapie stereotactică, de înalta pregatire a personalului medical, dar și de economiile substanțiale. Avantaje financiare realizate datorită eliminării disconfortului generat de o deplasare în străinătate: costuri de deplasare, cazare dar și avantaje psihologice și de confort prin eliminarea barierei de limbă.

Iată că este posibil ca și în țara noastră pacienții să beneficieze de terapii de radiochirurgie stereotactică (cunoscute ca și Gama Knife, Cyberknife), pe platforma integrată TrueBeam, cu administrarea de radiații în doza mare, într-un interval scurt de timp, foarte țintit, cu precizie sub milimetrică, fără durere sau disconfort pentru pacient.

Centrul Medical Neolife, o investiție modernă, gândită pentru pacientul român, care salvează vieți și redefinește destine.


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

2 Responses

  1. ghelbere elena says:

    Ar fi bine ca astfel de centre medicale sa se deschida si in marele orase sau sa fie cate una in fiecare regiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − eight =