Comunicat de presa ANTREC – Tarifele programului turistic “Vacanţe la Ţară”

Banner Film Experience

A.N.T.R.E.C. România anunţă derularea ediţiei  a XXV-a, de primăvară, aniversare, a programului  “Vacanţe la ţară” în perioada 3 mai – 19 iunie 2015.   

Tarifele recomandate pensiunilor pentru actuala ediţie a programului “Vacanţe la ţară” sunt:

 • pensiuni de 2 margarete 175 lei/ persoană               
 • pensiuni de 3 şi 4 margarete 225 lei/ persoană
 • pensiuni de 5 margarete 290  lei/ persoană

În tarif sunt incluse 5 nopţi cazare în cameră dublă, respectiv 6 zile, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Asociatia Naţională a Agenţiilor de Turism (A.N.A.T.) a propus valorificarea acestuia şi prin agenţiile de turism membre, ca şi la ediţiile precedente.

Rezervările se pot face direct la pensiune, prin agenţiile membre A.N.A.T., prin filialele A.N.T.R.E.C.

Filialele A.N.T.R.E.C. participante, în prima fază, la acest program sunt:

Alba

Argeş: Rucăr

Bihor : Băile Felix, Băile 1 Mai, Remeţi

Braşov : Bran, Moieciu, Râşnov, Teliu, Timişul de Jos, Zărneşti

Constanţa

Covasna : Balvanyos, Dalnic, Târgu Secuiesc

Gorj : Cartiu, Baia de Fier, Peştişani, Tismana

Iaşi : Codrii Paşcanilor

Maramureş : Botiza, Deseşti, Şieu, Rozavlea, Poienile Izei, Săpânţa, Borşa Mehedinţi : pensiuni din Clisura Dunării/Cazanele Dunării

Neamţ :Ceahlău, Pipirig

Prahova : Slănic Prahova

Pe parcurs vor mai adera şi alte pensiuni, inclusiv din alte regiuni. Toate amănuntele vor fi publicate permanent pe site-ul www.vacantelatara.ro.

Pentru alte informatii Cristian CATANĂ cristian@vacantelatara.ro www.vacantelatara.roMob: 0788.427.349 / sursa foto. www.gandul.info


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

3 Responses

 1. Aghinitei Maria says:

  Multumim pentru informatii, cred ca multi vor fi incantati sa-si petreca o astfel de vacanta Sunt preturi f. acceptabile si cred ca multi vor accesa programul: “Vacante la Tara” dupa ce vor afla informatiile acestea. Te poti bucura de aer curat, produse naturale, privelisti minunate si poti vedea traditiile populare la ele acasa!

 2. Aghinitei Maria says:

  Sunt preturi f. acceptabile si cred ca multi vor accesa programul: “Vacante la Tara” dupa ce vor afla informatiile acestea. Te poti bucra de aer curat, produse naturale, privelisti minunate si poti vedea traditiile populare la ele acasa! Multumim ! 🙂

 3. Goleanu Anisoara says:

  Programul “Vacante la tara” se dezvolta bine in Romania fiindca avem pensiuni in zone turistice cu privelisti minunate, cu traditii interesante, cu preparate culinare si bauturi sanatoase si de buna calitate.Strainii sunt atrasi de frumusetea locurilor, de oamenii primitori si veseli, de bucatele gustoase specifice Romaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + eighteen =