Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 12

Banner Film Experience

concurs aqui ahoraCâștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 4 ianuarie – 14 ianuarie 2015 și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Pentru a intra în tragerea la sorți ce va desemna câștigătorul, acesta trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • să dea like paginii de facebook a AQUI AHORA aici;
 • să numească 3 articole din site care i-au plăcut;
 • să fie activ pe pagina AQUI AHORA, dând like și share articolelor postate în perioada de derulare a concursului  4 ianuarie – 14 ianuarie 2015.

IMPORTANT: Poți să intri în concurs în orice moment al perioadei de derulare și să activezi pe pagină și retroactiv!

Câștigătorul va fi desemnat în urma validării respectării condițiilor de concurs și a tragerii la sorți, ce va fi efectuată de către secretariatele AQUI AHORA și HOFIGAL. Acesta va fi comunicat pe data de 15 ianuarie 2015.

NOTĂ: la concurs pot participa și prietenii AQUI AHORA care locuiesc în afara teritoriului României, cu condiția ca în cazul în care este declarat câștigător, să desemneze o persoana și o adresă de expediere din România.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

43 Responses

 1. Agache Lucica says:

  Pentru mine toate articolele sunt interesante nu as face diferenta intre ele.

 2. roman ovidia says:

  un concurs super, cu premii pe masura

 3. roman ovidia says:

  http://aquiahora.ro/niste-femei-dar-ce-femei/ ,,, http://aquiahora.ro/salata-de-naut-cu-rosii-cherry-si-branza/ ,,, http://aquiahora.ro/tratamentul-natural-al-pneumoniilor/ un an nou fericit cu bucurii si impliniri, multumesc mult pentru sfaturi si idei, pt aceste articole superbe de mare ajutor noua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 5 =