Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 2

Banner Film Experience

Castigatorul concursului AQUI AHORA - HOFIGAL

Câștigă produse românești de top pentru tine și familia ta! 

Participă la concursul derulat în perioada 31 iulie – 6 august 2014 și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL,  companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Pentru a intra în tragerea la sorți ce va desemna câștigătorul, acesta trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 •  să dea like paginii de facebook a AQUI AHORA aici ;
 • să răspundă la întrebarea: Care sunt proprietățile balsamului pentru păr cu coenzima Q 10, prezentate de Anca Daniela Raiciu, doctor în științe farmaceutice, în articolul ”Și părul îmbătrânește? Cum să-l menții tânăr și sănătos?
 • să fie activ pe pagina AQUI AHORA, dând like și share TUTUROR articolelor postate în perioada de derulare a concursului 31 iulie – 6 august 2014

IMPORTANT: Poți să intri în concurs în orice moment al perioadei de derulare și să activezi pe pagină și retroactiv!

Câștigătorul va fi desemnat în urma validării respectării condițiilor de concurs și a tragerii la sorți ce va fi efectuată de către secretariatele AQUI AHORA și HOFIGAL. Acesta va fi comunicat pe data de 7 august  2014.

NOTĂ: la concurs pot participa și prietenii AQUI AHORA care locuiesc în afara teritoriului României, cu condiția ca în cazul în care este declarat câștigător, să desemneze o persoana și o adresă de expediere din România.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

33 Responses

 1. Cami Blejoiu says:

  Balsamul pentru par cu coenzima Q10 este compus pe baza de mladite si muguri din planta tinara ,intr-o concentratie ridicata .Acest balsam reconditioneaza parul degradat ,netezeste firul aspru de par .Folosit in mod constant acest produs aduce sanatate si stralucire parului .

 2. Baltateanu Adriana says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q 10 pe baza de gemoderivate, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos.

 3. Ramona Elena Dancea says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q 10 pe baza de gemoderivate, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 4. Andreea Radu says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10 este un produs revoluționar pe bază de gemoderivate. Balsamul gândit de cercetătorii HOFIGAL este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos!

 5. Tibi Tiberiu says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate, gândit de cercetătorii HOFIGAL, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Balsamul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Pe facebook: Tibi Tiberiu

 6. Dumitru Aurelia says:

  Propietatile balsamului pentru par cu coenzima Q10 ,sunt:Reface structura parului degradat si vopsit;netezeste firul aspru si greu de pieptanat; hraneste parul de la radacina pana la varf,redanda-i sanatatea si stralucirea.

 7. Victoria Vicky B says:

  Fb: Victoria Vicky B
  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate. Balsamul gândit de cercetătorii HOFIGAL este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos

 8. constantrin popa says:

  Balsamul de par cu coenzima Q10 uniformizeaza firul de par aspru si greu la pieptanat ,protejeaza si reconditioneaza parul vopsit degradat .Datorita principiilor activeextrase din muguri si mladite de plantetinerein concentratie ridicata pe care le contine .Balsamul hraneste parul ,dla radacina pana la arf ,redandu-i sanatatea si stralucirea !

 9. APOSTOL VIORICA says:

  Balsamul de par cu coenzima Q10 netezeste firul de par aspru si greu de pieptanat,protejeaza si reconditioneaza parul vopsit si degradat si permite realizarea oricarei coafuri,datorita principiilor active extrase din muguri si mladite de plante tinere in concentratie ridicata pe care le contine. Balsamul hraneste parul de la radacina pina la virfuri,redindu-i sanatatea si stralucirea!

 10. ene maria says:

  fb ene maria Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase

 11. mariana says:

  Balsamul ptr. par cu coenzima Q10 este un produs natural care contine principii active extrase din muguri si mladite de planta tanara intr-o concentrare ridicata .
  Produsul netezeste firul aspru si greu de pieptanat reconditioneaza parul degradat si vopsit , folosind constant acest balsam obtii un par revitalizant , stralucitor dar mai ales sanatos .

 12. Mere Verzi says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate. Balsamul gândit de cercetătorii HOFIGAL este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos.
  FB: Mere Verzi

 13. oana says:

  Produsul netezeste firul aspru si greu de pieptanat,reconditioneaza parul degradat si vopsit.Coenzima Q10 are proprietatea de a revitaliza si regenera pielea,estractul de mesteacan si brusture au efect antiseptic si analgezic,extractul de urzica impiedica formarea matretii si stimueaza cresterea parului,iar cel de musetel are efect antiinflamator si cicatrizant.

 14. Mihai Ionela says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q 10 pe baza de gemoderivate, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 15. Alexandra Ioana says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate. Balsamul gândit de cercetătorii HOFIGAL este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos

 16. spuma says:

  PT A AVEA UN PAR TINAR NEDEGRADAT CU VOLUM AS FOLOSI PRODUSELE @HOFIGAL <3 balsamul de par cu coenzima Q10 -Se refera la un produs sub forma de balsam destinat protectiei si regenerarii firului de par si care contine in asociere gemoderivate din muguri si mladite de plop, mesteacan, ulm, castan, rozmarin si coenzima Q10. Este unul dintre cele mai elaborate produse care se refera la ingrijirea parului si contine coenzima Q10 si alaturi de aceasta si un amestec de extracte glicerinohidroalcoolice, extracte in care principiile active sunt extrase din muguri si mladite de planta tanara, si care inglobeaza o multitudine de substante active in concentratii mai mari decat in planta matura sau uscata ceea ce reprezinta un imens avantaj.

  Balsamul pentru par cu coenzima Q10 este un produs natural care ajuta la conditionarea parului degradat si vopsit, a parului cu fir aspru si greu de pieptanat, este un produs care ajuta la realizarea unei coafuri spectaculoase. <3 SAPUN MOALE VEGETAL Produsul fiind un sapun moale, poate fi folosit atat pentru spalatul capului, cat si pentru corp. SAMPON 5R Extract urzica, extract musetel, extract brusture, extract mesteacan, coenzima Q10.

  Actiune

  Reda frumusetea si stralucirea firului de par.

  Recomandari

  Se foloseste pentru toate tipurile de par o data sau de doua ori pe saptamana.

  Extractul de urzica impiedica formarea matretii si stimuleaza cresterea parului. Extractul de musetel are efect antiinflamator si cicatrizant. Extractele de mesteacan si brusture au efect antiseptic si analgezic, iar coenzima Q10 are actiune de revitalizare si regenerare a pielii.<3 CHELSTOP-Lotiune pentru ingrijirea parului si regenerare – produs natural

 17. Eva Darlau says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q 10 pe baza de gemoderivate, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 18. Lupu Nicoleta says:

  Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos!

 19. sandu cristina says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate, gândit de cercetătorii HOFIGAL, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Balsamul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 20. Ciudin Madalna says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q 10 pe baza de gemoderivate, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 21. schuster gabriela says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q 10 pe baza de gemoderivate, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 22. Gabriela Balasa Matei says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate. Balsamul gândit de cercetătorii HOFIGAL este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos

 23. HOSSU CLAUDIA says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate. Balsamul gândit de cercetătorii HOFIGAL este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.Super concurs

 24. badea Nicoleta Alexandra says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate, gândit de cercetătorii HOFIGAL, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Balsamul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 25. rosia victoria says:

  Un produs revoluționar pe bază de gemoderivate, gândit de cercetătorii HOFIGAL, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Balsamul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase

 26. Gabriela Matei says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate, gândit de cercetătorii HOFIGAL, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Balsamul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 27. Aluculesei Brindusa says:

  balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate. Balsamul gândit de cercetătorii HOFIGAL este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos

 28. filigeanu marius daniel says:

  netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 29. Lupu Anca Gabriela says:

  Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase. Folosind constant această mini-linie de produse obții un păr revitalizat și strălucitor datorită extractelor naturale cu care l-ai hrănit, dar mai ales sănătos!

 30. Tudorie Maria says:

  Este unul dintre cele mai bune produse pentru ingrijirea parului.Prin continutul de coenzima Q10si extractele glicerinohidroalcoolice (extracte in care princiile active sunt extrase din mladite si mugurii din planta tanara),balsamul pentru par cu Q10 ajuta la conditionarea parului degradat si vopsit,a parului cu fir aspru si greu de pieptanat,ajuta la realizarea uneor coafuri deosebite,da stralucire parului.

 31. spuma says:

  Din cauza poluării, a lipsei unor minerale esențiale din alimentație, produselor cosmetice inadecvate și vopselurilor chimice, firul de păr se degradează încontinuu, devine tern și fără viață și constituie prilej de nemulțumire.incerc sa folosesc cit mai mult produsele naturale sampon balsam masti vara tip de o luna il dau cu gaz lampant masca de ou musetel tinind cont ca si venitul casei este redus si avind trei copii ,mijlocia are probleme desanatate,si tot ceea ce reprezinta chimicale reactioneaza, incerc sa folosesc natura mi-ar place sa incerc produsele @hofigal

 32. RADU DUMITRA-IOANA says:

  Balsamul pentru păr cu coenzima Q 10 pe baza de gemoderivate, este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

 33. Gabriela Gabriela says:

  balsamul pentru păr cu coenzima Q10, un produs revoluționar pe bază de gemoderivate. Balsamul gândit de cercetătorii HOFIGAL este un produs natural care conține principii active extrase din muguri şi mlădiţe de plantă tânără, într-o concentrație ridicată. Produsul netezește firul aspru și greu de pieptănat, recondiţionează părul degradat şi vopsit și permite realizarea oricărei coafuri, chiar și a uneia spectaculoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − 3 =