Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 24

Banner Film Experience

Câștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 06 – 18 august și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Va fi desemnat câștigător cel care:

 • dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici și paginii Hofigal Oficial aici;
 • numește 3 articole din site-ul AQUI AHORA;
 • este cel mai activ fan de pe pagina AQUI AHORA, dând like și share articolelor postate în perioada de derulare a concursului  06 – 18 august 2015.

IMPORTANT: Poți să intri în concurs în orice moment al perioadei de derulare și să activezi pe pagină și retroactiv!

Câștigătorul va fi desemnat în urma validării respectării condițiilor de concurs și va fi comunicat pe data de 19 august 2015.

NOTĂ: la concurs pot participa și prietenii AQUI AHORA care locuiesc în afara teritoriului României, cu condiția ca în cazul în care este declarat câștigător, să desemneze o persoana și o adresă de expediere din România.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

38 Responses

 1. pantiru otilia says:

  http://a quo agora.ro/inghetata-de-menta-fara-foc/

 2. Barcute de vinete reteta care te satura dar nu te ingrasa,
  Inceputul unei noi constiinte planetare,
  Avocado fructul verii,cum sa prepari un mic dejun sanatos.

 3. Pusa Raisa says:

  Barcute de vinete-reteta care te satura dar nu te ingrasa
  Avocado -fructul vietii ,cum sa prepari un mic dejun perfect
  oSHO sau inceputul unei noi constiinte planetare
  Multumim pentru minunatele produse AQUI AHORA si HOFIGAL

 4. SAVU CRISTIANA says:

  multumesc pt concursul deosebit . succes in activitate in continuare . Zimbrul poate fi văzut! Costă între 2 și 6 lei http://aquiahora.ro/zimbrul-poate-fi-vazut-costa-intre-2-si-6-lei/ OSHO sau începutul unei noi conștiințe planetare – galerie video http://aquiahora.ro/osho-sau-inceputul-unei-noi-constiinte-planetare-2/ Bărcuţe de vinete – rețetă care te satură, fără să te îngrașe http://aquiahora.ro/barcute-de-vinete-reteta-care-te-satura-fara-sa-te-ingrase/

 5. multumesc pt concursul deosebit . succes in activitate in continuare . Zimbrul poate fi văzut! Costă între 2 și 6 lei http://aquiahora.ro/zimbrul-poate-fi-vazut-costa-intre-2-si-6-lei/ OSHO sau începutul unei noi conștiințe planetare – galerie video http://aquiahora.ro/osho-sau-inceputul-unei-noi-constiinte-planetare-2/ Bărcuţe de vinete – rețetă care te satură, fără să te îngrașe http://aquiahora.ro/barcute-de-vinete-reteta-care-te-satura-fara-sa-te-ingrase/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 5 =