Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 30

Banner Film Experience

concurs-aqui-ahora-hofigalCâștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 2 – 13 noiembrie și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Va fi desemnat câștigător cel care:

 • este înscris la newsletter;
 • dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici și paginii Hofigal Oficial aici;
 • numește 3 articole din site-ul AQUI AHORA;
 • este cel mai activ fan de pe pagina AQUI AHORA, dând like și share articolelor postate în perioada de derulare a concursului 2 – 13 noiembrie 2015.

Câștigătorul fiecărei ediții se alege obiectiv cu ajutorul sistemului de contorizare Facebook.

IMPORTANT: Poți să intri în concurs în orice moment al perioadei de derulare și să activezi pe pagină și retroactiv!

Câștigătorul va fi desemnat în urma validării respectării condițiilor de concurs și va fi comunicat pe data de 14 noiembrie 2015.

NOTĂ: la concurs pot participa și prietenii AQUI AHORA care locuiesc în afara teritoriului României, cu condiția ca în cazul în care este declarat câștigător, să desemneze o persoana și o adresă de expediere din România.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

23 Responses

 1. Zamfir Gabriela says:

  1.Smoothie energizant http://aquiahora.ro/smoothie-energizant/
  2.Din rețetele lui tanti Nuți: piftie românească de curcan http://aquiahora.ro/din-retetele-lui-tanti-nuti-piftie-romaneasca-de-curcan/
  3.Vacanță de sănătate în stațiunile românești. Alege și tu una! http://aquiahora.ro/vacanta-de-sanatate-in-statiunile-romanesti-alege-si-tu-una/

 2. Cancerul este produs de un parazit! Află în ce condiții dobândești boala! http://aquiahora.ro/cancerul-este-produs-de-un-parazit-afla-in-ce-conditii-dobandesti-boala/ Lista inteligentă a dulciurilor sănătoase http://aquiahora.ro/lista-inteligenta-a-dulciurilor-sanatoase/ Chirurgia laparoscopică în afecțiunile ginecologice reprezintă viitorul http://aquiahora.ro/chirurgia-laparoscopica-in-afectiunile-ginecologice-reprezinta-viitorul/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen − 9 =