Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 48

Banner Film Experience

produse-hofigalCâștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 2 – 14 august și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Va fi desemnat câștigător cel care:

  1. Este înscris la newsletter;
  2. Dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici și paginii Hofigal Oficial aici;
  3. Răspunde la întrebarea: În ce an s-a înfiinţat compania Hofigal?;
  4. Ne spune ce cuprinde catalogul de produse Hofigal.

Pentru ca răspunsurile voastre la punctele 3 și 4 să fie valide, vor fi scrise la finele acestui articol și NU pe pagina de Facebook a AQUI AHORA.

Vom aprecia cele mai îngrijite și originale răspunsuri. Vom comunica numele persoanei câștigătoare pe data de 15 august 2016.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

14 Responses

 1. Dogaru Goncea Anelia says:

  Buna dimineata.O surpriza deosebit de placuta !VA MULTUMESC FOARTE MULT.Produsele sunt super!O VARA FRUMOASA VA DORESC!

 2. Mirela says:

  1990 anul infintari si catalogul cuprinde toata gama de produse naturale HOFIGAL

 3. Spatar Daniela Raluca says:

  1.Este înscris la newsletter: DA
  2.Dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici și paginii Hofigal Oficial aici: DA
  3.Răspunde la întrebarea: În ce an s-a înfiinţat compania Hofigal? : 1990
  4.Ne spune ce cuprinde catalogul de produse Hofigal: Catalogul Hofigal cuprinde produse naturale homeopatice, fitoterapeutice si galenice.

 4. Sorohan Adriana says:

  Compania Hofigal a fost infiintata in 1990. Catalogul cuprinde ceaiuri, tincturi, gemoderivate, suplimente alimentare. Sunt foarte multumita de tot ce am incercat pana acum.

 5. Nicoleta Pasescu (Pina Colada pe FB) says:

  Compania Hofigal fost infiintata in anul 1990 .
  Catalogul Hofigal cuprinde toata gama de produse naturale Hofigal.

 6. Nicoleta Pasescu (Pina Colada pe FB) says:

  Compania Hofigal fost infiintata in anul 1990 .

 7. Sofica Mihaela says:

  Compania Hofigal a fost infiintata in anul 1990. Catalogul Hofigal cuprinde produse naturale homeopatice, fitoterapeutice si galenice.

 8. dumitrescu elena raluca says:

  Compania Hofigal a fost infiintata in anul 1990
  Catalogul de produse Hofigal cuprinde promotii,suplimente alimentare,uleiuri,tincturi ,ceaiuri,produse cosmetice ,produse bio,uleiuri volatile,

 9. BEIAN CARMEN says:

  Buna seara .Compania Hofigal a fost infiintata in 1990.Catalogul cuprinde ceaiuri,tincturi,gemoderivate ,suplimente alimentare.Sant foarte multumita de tot ce am incercat pana acum.

 10. Compania Hifigal a fost infintata in anul 1990. Catalogul de produse Hifigal cuprinde: promotii,ceaiuri Bio,Suplimante alimentare ,Capsule si comrimate Gemorerivate, Uleiuri volatile in miere de albine, Uleiuri, Tincturi; Ceaiuri (gama larga) ,Produse cosmtice. Cele mai bune produse folosite uzual pentru toata familia de la Hofigal.12

 11. Nicolici Csenia says:

  1. Inscrisa la newsletter
  2. Like Aqui Ahora si Hofigal Oficial
  3. Compania Hofigal a fost infiintata in 1990
  4. Catalogul de produse Hofigal contine: Homeopatie, Fitoterapie, Galenice.

 12. filimon ioana violeta says:

  3.Infiintata in 1990
  4.Homeopatie
  Fitoterapie
  Galenice

 13. Dogaru Goncea Anelia says:

  1.Inscrisa newsletter
  2.Prietena cu cele doua pagini AQUI AHORA , respectiv Hofigal Oficial .
  3. S.C. HOFIGAL EXPORT IMPORT S.A. a luat fiinta in anul 1990 si este o companie ce produce si comercializeaza o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice si substante farmaceutice active, sub forma de: comprimate obisnuite, comprimate acoperite, capsule cu continut solid, capsule cu continut lichid (acoperite sau neacoperite), solutii de uz intern si extern, multi si monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri.
  Compania Hofigal , date fiind rezultatele unei excelente activitati de cercetare si dezvoltare – este un nume si are un renume , castigat pe buna dreptate pe piata, ,mai ales ca in anul 1991 se inaugureaza magazinul online : Hofigalonline ,produsele comercializate fiind exclusiv naturale , in anul 2003 HOFIGAL a deschis Centrul de Terapie Naturala “ALEXANDRA” la BREAZA , in judetul Prahova , iar mai apoi in anul 2006 a deschis Centrul medical “HOFIMED” in Bucuresti .
  PERSEVERENTA , COMPETITIVITATEA, RESPECTUL PENTRU NATURA SI SANATATEA OMULUI SUNT INGREDIENTELE SUCCESULUI!
  Produsele Hofigal vin in intampinarea noastra a consumatorilor cu produse calitative ce includ tot ce natura are mai bun de oferit!
  4. Catalogul de produse Hofigal cuprinde : promotii , suplimente alimentare ,capsule și comprimate ,gemoderivate ,uleiuri volatile în miere de albine, uleiuri ,tincturi,ceaiuri , produse cosmetice, produse BIO ,ceaiuri BIO ,diverse .
  De-a lungul timpului am folosit cateva dintre produsele naturale HOFIGAL si nu m-au dezamagit niciodata, dimpotriva.FELICTARI PENTRU PROFESIONALISM.

 14. Ungureanu Dumitru says:

  Compania Hofigal fost infiintata in anul 1990 .
  Catalogul Hofigal cuprinde toata gama de produse naturale Hofigal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + 20 =