Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 53

Banner Film Experience

produse-naturale-hofigal-concursCâștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 18 – 30 octombrie și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Va fi desemnat câștigător cel care:

  1. Este înscris la newsletter;
  2. Dă like paginii de facebook a AQUI AHORA aici și paginii Hofigal Oficial aici;
  3. Completează în cel mai original mod afirmația: “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că…”;
  4. Care este cea mai nouă descoperire care a şi luat premiul Nobel pentru medicină  în 2016?

Pentru ca răspunsurile voastre la punctele 3 și 4 să fie valide, vor fi scrise la finele acestui articol și NU pe pagina de Facebook a AQUI AHORA.

Vom aprecia cele mai îngrijite și originale răspunsuri. Vom comunica numele persoanei câștigătoare pe data de 31 octombrie 2016.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

81 Responses

 1. Zapartan Delia says:

  As vrea sa castig produsese Hofigal, deoarece am mare incredere in ele si imi fac foarte bine.
  Moshinori Ohsumi, profesor la Institutul Tehnologic din Tokyo, a câștigat premiul Nobel pentru Medicină în 2016. Cercetătorul japonez este specializat în biologie celulară. Premiul Nobel îi revine pentru descoperirile sale în domeniul mecanismelor autofagiei.

 2. Ignat Daniela says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt sigure, naturale si benefice pentru sanatate. Primesc un punct in plus ca sunt facute in tara, nu importate.
  Cea mai noua descoperire care a primit Nobelul pentru medicina anul acesta este cea a profesorului Yoshinori Ohsumi , legata de mecanismele de autofagie in procesele fiziologice.

 3. Oana says:

  Buna ziua,imi doresc produsele Hofigal pentru a le incerca,nu am folosit nici un produs al fitmei dvs.
  Premiul acordat este pentru descoperirea mecanismului de autofagie.
  Multumesc

 4. Oana says:

  Buna ziua,imi doresc produsele Hofigal pentru a le incerca,nu am folosit nici un produs al fitmei dvs.
  Premiul acordat este pentru descoperirea mecanismului de autofagie.
  Multumesc

 5. dumitrescu elena raluca says:

  Compania Hofigal a demonstrat dealungul timpului ca are produse de o calitate superioara ,o gama diversa ,produse sigure pentru copii si romanesti de aceea le prefer si mi/ar place sa le castig.Descoperire legata de mecanismele autofagiei celulare

 6. boar ramona says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt romanesti,naturale si sigure , pentru ca nu contin chimicale daunatoare organismului .
  „Omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi a câștigat săptămâna trecută Premiul Nobel pentru Medicină, «pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie», conform Comitetului Nobel de la Stockholm. Yoshinori Ohsumi, 71 de ani, este profesor la Centrul de Cercetare Frontier din cadrul Institutului Tehnologic din Tokyo.

 7. Bot Geanina says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că am deplina incredere in produsele romanesti, acestea (Hofigal) fiind naturale, fara parabeni si ne protejeaza pielea, avand grija sa ramana catifelata si profund hidratata, Samponul 5 R și balsamul cu coenzima Q 10 sunt preferatele parului meu, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii intregii mele familii si copiilor le-ar fi folositor samponul de copii si spirulina, pentru fiecare din familie cate un produs! Pun mare accent pe sanatatea familiei mele, de aceea folosim doar produsele noastre, autentice, sanatoase, Cea mai nouă descoperire, care a și luat premiul Nobel pentru medicină în 2016, este mecanismul autofagiei, descoperit de cercetatorul Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenerează.

 8. Baicusi Lucia says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt gravida in cinci luni si dupa ce am studiat saptamani in sir ce cosmetice sunt sigure in sarcina, fara risc pentru bebe, fara o gramada de substante nocive, Hofigal e printre foarte putinele firme care nu sunt periculoase in sarcina si pentru bebe.
  Premiul Nobel pentru medicina in anul 2016 a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi, descoperirile sale legate de procesele de autofagie,proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari i-au adus acest premiu celebru.

 9. Mare Maria says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt romanesti,naturale si sigure , pentru ca nu contin chimicale daunatoare organismului .
  „Omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi a câștigat săptămâna trecută Premiul Nobel pentru Medicină, «pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie», conform Comitetului Nobel de la Stockholm. Yoshinori Ohsumi, 71 de ani, este profesor la Centrul de Cercetare Frontier din cadrul Institutului Tehnologic din Tokyo.

 10. lina says:

  3 . Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că.. sunt fan produse romanesti si la mine in casa exista la orice ora macar un produs Hofigal (cimbru in monodoze de miere – “medicamentul” preferat al copilului de 5 ani) 4 Premiul Nobel pt medicina 2016 a fost luat pt descoperirile legate de procesele de autofagie, proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari, de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi

 11. Diaconu Vasile Gabriel says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt romanesti,naturale,si sigure pentru ca nu contin chimicale daunatoare organismului si in timp am vazut efectele benefice! Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 12. Elena Stan. says:

  1) Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că le prețuiesc la adevărata lor valoare și doresc sa arat bine pentru cei dragi, pentru elevii mei și nu în ultimul rând pentru mine. Fagaduiesc sa devin o reclama vie a acestor produse!
  2) .Premiul Nobel pentrut medicina 2016 a fost luat de omul de stiinta japonez Yoshinori Ohsumi-pentrut descoperirile sale legate de procesele de autofagie, proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari.

 13. Geică Cristina-Maria says:

  Hofigal = natural Le folosesc de ~10 ani si in continuare le vreau!
  Premiul Nobel 2016 in medicina – a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi, pentru descoperirile sale legate de mecanismele autofagiei.

 14. Miron Ioana says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru ca sunt din Romania si am farte mare incredere in produsele romanesti…
  Premiul Nobel pt medicina 2016 a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi-pt descoperirile sale legate de procesele de autofagie,proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari.

 15. Plesca Luminita says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca este deja in obisnuinta mea si a famliei mele sa utilizam multe dintre aceste produse de cativa ani buni. Suntem foarte incantati de efectele pe care le au asupra sanatatii noastre , fie ca sunt suplimente nutritive , fie ca sunt cosmeticele firmei Hofigal. As recomanda oricui cu cea mai mare incredere spre exemplu ,, Gelul contur ochi cu coenzima Q10 ” ,produsul meu favorit si ,,Trilavanda After Shave Hofigal ” cumpar mereu pentru sotul meu si este absolut incantat pentru ca i-a disparut complet problema iritatiei dupa ras , iar preturile acestor produse sunt mai mult decat accesibile, ceea ce pentru buzunarele romanilor chiar nu este un aspect de neglijat !
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016 ,, pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie ” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 16. Irina P says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt produse naturale si foarte eficiente produse pe care le consum si folosesc de circa 10 ani. Produsele cosmetice contin compusi activi naturali, iar suplimentele alimentare depasesc in eficienta multe alte suplimente de la marci renumite.
  Yoshinori Ohsumi, profesor la Institutul Tehnologic din Tokyo, a câștigat premiul Nobel pentru Medicină în 2016. Cercetătorul japonez este specializat în biologie celulară. Premiul Nobel îi revine pentru descoperirile sale în domeniul mecanismelor autofagiei.Practic, Yoshinori Ohsumi a descoperit mecanismul prin care celulele își distrug și își reciclează propriul conținut, ceea ce ar putea duce la o mai bună înțelegere a unor boli precum cancerul, Parkinson și diabetul de tip 2.

 17. Alexandra says:

  As vrea să castig produse Hofigal pentru ca au produse bune si naturale.

 18. Tatoiu Virginia says:

  Japonezul Yoshinori Ohsumi a descoperit mecanismul prin care celulele îsi distrug si îsi reciclează propriul continut.
  As vrea să câstig produsele Hofigal pentru că mi-ar prinde bine ceva natural pe pielea mea .

 19. Tatoiu Virginia says:

  As vrea să câstig produsele Hofigal pentru că mi-ar prinde bine ceva natural pe pielea mea . Japonezul Yoshinori Ohsumi a descoperit mecanismul prin care celulele îsi distrug si îsi reciclează propriul continut.

 20. “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că … firma Hofigal este o firma de incredere ce comercializeaza produse naturiste. ”
  Premiul Nobel in medicina a fost acordat omului de știință nipon Yoshinori Ohsumi pentru descoperirile legate de mecanismele de autofagie.

 21. Octavian DUTA says:

  “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că … sunt sigure, naturale si benefice pentru sanatate ! Cosmeticele transformand doamnele din viata noastra in persoane magnifice, magice si rapitor de fermecatoare; produsele pentru sanatate ne ajuta copii sa fie nazdravani, plini de energie si sa ne ofere clipe de fericire maxime !”
  Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 22. Octavian DUTA says:

  “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că … sunt sigure, naturale si benefice pentru sanatate ! Cosmeticele transformand doamnele din viata noastra in persoane magnifice, magice si rapitor de fermecatoare; produsele pentru sanatate ne ajuta copii sa fie nazdravani, plini de energie si sa ne ofere clipe de fericire maxime !”

 23. Nicoleta Pasescu says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca am incredere in marca, si am primit recomandari ca sunt foarte bune.

 24. Popescu says:

  “-Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse natuarale,fara parabeni si imi doresc pentru mine tot ce e mai buna de la natura”;
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 25. Indri Felicia Camelia says:

  1.) Aş vrea să câştig produsele HOFIGAL mai sus enumerate, datorită calităţii lor excepţionale: ingrediente 100% naturale, imbinând principii fitoterapeutice unice din flora autohtonă în proporţii judicios, ştiinţific şi cu înţelepciune armonizate, rod al muncii de o viaţă a cercetătorului Ştefan Manea. Personal folosesc frecvent aceste produse de igienă personală, nutriţie şi fitocosmetică cu rezultate remarcabile asupra sănătăţii organismului prin nutrienţii unici conţinuţi de suplimentele de spirulină; asupra frumuseţii părului şi pielii, beneficii pentru care mulţumesc din tot sufletul echipei HOFIGA
  2.) Cea mai nouă descoperire, care se se referă la MECANISMELE AUTOFAGIEI în scopul contracarării consecinţelor negative ale îmbătrânirii, vindecării cancerului, bolii Parkinson, diabetului de tip 2 şi a altor boli ale bătrâneţii din cauza autofagiei deficitare, aparţine omului de știință nipon Yoshinori Ohsumi, pentru care i-a fost decernat Premiul Nobel pentru Medicină în 2016.

 26. Roata Alexandra says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt o nationalista convinsa iar frumusetea romancelor a fost mentinuta tocmai cu calitatea produselor romanesti de pe piata, iar Hofigal nu ne-a dezamagit pana acum.
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 27. Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că…sustin marcile romanesti. A luat premiul Nobel pentru medicina in anul 2016 mecanismul autofagiei descoperita de Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenereaza .

 28. tender carmen says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că…sunt de calitate,le folosesc mereu.
  Premiul Nobel pt medicina 2016 a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi-pt descoperirile sale legate de procesele de autofagie,proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari

 29. maria corodescu says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca am auzit numai cuvinte de bine si mi-as dori tare mult sa am pozibilitatea sa le incerc si eu cat si familia mea
  Castigatorul din acest an, Yoshinori Ohsumi, a facut cercetari in domeniul medicinei celulare, descoperind mecanismul de autofagie.

 30. Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt naturale,blande,cu efect revigorant,am încredere în elesi imiîmi dă speranță că mă vor ajuta si ma vor înfrumuseța! (A luat premiul Nobel pentru medicină în anul 2016 si a fost castigat de cercetătorul Roman Ștefan Manea cu Mecanismul Autofagiei!

 31. Mi-ar placea sa castig produsele Hofigal pentru ca stiu de la o prietena ca sunt foarte bune.Am o varsta si stiu ca ele intineresc persoana care le foloseste cu 10 ani.Vreau sa ma conving.
  Premiul Nobel pentru medicina in 2016 l-a castigat Yoshinori Oksumi cu mecanismele autofagiei.

 32. Mi-ar placea sa castig produsele Hofigal pentru ca am auzit ca sunt 100% naturale si dau rezultate foarte bune.
  premiul Nobel in 2016 l-a obtinut YOSHINORI OHSUMI -descoperire referitoare la mecanismele autofagiei

 33. zota marius says:

  -Doresc să câștig produsele Hofigal pentru că le folosesc deja de f. mult timp…
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 34. Badea Gabriela says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt de cea mai buna calitate. Am mai folosit produse din aceasta gama si pot spune ca am devenit dependenta de ele !
  A luat premiul Nobel pentru medicina in anul 2016 mecanismul autofagiei descoperita de Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenereaza .

 35. Hriscu Cristina says:

  Cea mai nouă descoperire care a obtinut premiul Nobel pentru medicină în 2016 este mecanismul autofagiei, descoperit de cercetatorul Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenerează.
  Imi doresc produsele Hofigal tocmai pentru ca sunt create la noi in tara unde inca mai avem zone nepoluate in care cresc plante medicinale. Am incredere in produsele romanesti pentru ca le folosesc si nu au efecte adverse asupra organismului.

 36. Mirela says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse de top , naturale , foarte bune pentru familia mea.
  Cea mai nouă descoperire care a și luat premiul Nobel pentru medicină în 2016 este mecanismul autofagiei

 37. gabrielaga says:

  As vrea sa castig produsele pt prietena mea.ar fi un cadou potrivit pt ziua ei

 38. stoica claudia says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt naturale
  Descoerire legata de mecanismele autofagiei celulare

 39. Claudia Lungu says:

  “Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că…imi imbunatatesc viata”;Premiul Nobel pt medicina 2016 a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi-pt descoperirile sale legate de procesele de autofagie,proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari.

 40. daniela says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse naturale care fortifica organizmul.
  Premiul Nobel pentru medicină în 2016 L-a obtinut cercetatorul Stefan Manea pntru mecanismul autofagiei care consta intr-un proces prin care celulele se regenerează.

 41. Doresc sa castig produsele Hofigal pentru ca m-ati facut foarte curios cu privire la efectul lor pentru ca as vrea categoric sa le incerc si sa dovedesc prin aceasta contrariul vorbei din popor conform careia curiosii mor mai repede…(nu si daca folosesc produsele Hofigal). Cea mai nouă descoperire care a și luat premiul Nobel pentru medicină în 2016 este mecanismul autofagiei, descoperit de cercetatorul Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenerează.

 42. Mitroi Ileana says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca am incredere in tot ce-i natural … asa cum sunt si eu 🙂
  Noua descoperire a medicinii laureata cu Nobel – 2016 este mecanismul autofagiei .

 43. corodescu costel dan says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt naturale,sigure si am auzit numai de bine despre ele si mi-as dori si eu cat si familia mea sa le putem incerca

 44. Stanila Naty Mihaela says:

  Cea mai nouă descoperire care a și luat premiul Nobel pentru medicină în 2016 este procesul de detoxifiere intracelulară.Este un mecanism care se activează automat inventat de cercetatorul Stefan Manea. As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca includ tot ce natura are mai bun de oferit.Sunt produse naturale de calitate, sigure, fabricate in respect pentru mediu si realizate cu un personal sanatos

 45. Indri Felicia Camelia says:

  Aş vrea să câştig produsele Hofigal deoarece mă ajută să îmi îngrijesc corpul în cel mai natural şi sănătos mod, conţinând principiile active ale plantelor .
  Cea mai nouă descoperire a omului de ştiinţă nipon Yoshinori Ohsumi , pentru care i-a fost decernat acestuia premiul Nobel pentru medicină în anul 2016, se referă la mecanismul autofagiei celulare, proces prin care se contracarează consecinţele negative ale îmbătrânirii şi face posibilă vindecarea cancerului, bolii Prakinson, diabetului de tip 2 şi alte boli ale bătrâneţii cauzate de autofagia deficitară.

 46. Hatala Gyongyi says:

  Aș vrea să căștig produsele Hofigal pentru că vreau să fiu sănătoasă și fericită în armonie cu natura.
  Yoshinori Ohsumi, profesor la Institutul Tehnologic din Tokyo, a câștigat premiul Nobel pentru Medicină în 2016. Premiul Nobel îi revine pentru descoperirile sale în domeniul mecanismelor autofagiei.

 47. Ivan Janeta says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt romanesti,naturale,si sigure pentru ca nu contin parabeni sunt benefice pielii.Am mare incredere in firma Hofigal. Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm

 48. Florin P. says:

  Procesele de autofagie – proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari.

  • caliu alina says:

   Premiul Nobel pentru medicina din 2016 a fost acordat unui cercetator japonez pentru descoperirea mecanismelor autofagiei celulare (adica a modului in care celulele isi distrug si isi recicleaza propiul continut),. Aceasta descoperire va ajuta pentru tratarea bolilor ca : Parkinson, diabetul de tip 2.
   Eu as vrea sa castig premiul oferit de dumneavoastra fiindca nu le-am folosit niciodata pana acum si am inteles ca sunt cu totul speciale.
   Alina Caliu, tel. :0767902521

 49. Dan Maria says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca mie foame si am toata increderea in aceste produse deliceoase !
  A luat premiul Nobel pentru medicina in anul 2016 mecanismul autofagiei descoperita de Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenereaza .

 50. serban greti says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca pot, vreau si am nevoie.
  mecanismul autofagiei- detoxifiere intracelulară

 51. popescu iulian petrisor says:

  Premiul Nobel pentrumedicina pe anul 2016 a fost castigat de cercetatorul roman Stefan Manea cu MECANISMUL AUTOFAGIEI.
  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că ne sunt necesare zi de zi si le folosim cu mare placere.

 52. Tantar Gheorghe says:

  Cea mai noua descoperire ,care a si luat premiul Nobel pentru medicina in 2016 este facuta de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi pentru descoperirile sale legate de procesele de autofagie ,proces legat de descompunerea si reciclarea,compusilor celulari.As dori produsele Hofigal ,pentru ca sunt ,din plante ,netratate chimic ,si am nevoie ,fiindca am un sistem imunitar ,deficitar- o infectie cu stafilococ auriu de 10 ani ,pe care nu il pot vindeca.

 53. maria ene says:

  Cea mai noua descoperire care a si luat premiul Nobel pentru medicin în 2016 este mecanismul autofagiei si care consta într-n proces prin care celulele se regenereaza
  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt naturale fara parabeni cu efecte benefice

 54. Sim Florina says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse naturale despre care am auzit multe lucruri bune, insa nu am avut ocazia sa le incerc pana acuma sper ca pe viitor sa incerc cremele minune si sa exclam : Traiasca produsele Hofigal !!!!!!!! :* Sunt minunate <3
  Cea mai nouă descoperire care a luat premiul Nobel pentru medicină în 2016 este mecanismul autofagiei, descoperit de cercetatorul Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenerează.

 55. Comsa Raluca says:

  Cea mai noua descoperire care a luat premiul Nobel pentru medicina in acest an este faptul ca mancatul excesiv, si nu foamea, ne omoara.

  Imi doresc produsele deoarece am mai folosit produse Hofigal si am fost mereu multumita de acestea, pentru ca sunt produse naturale, din plante medicinale si aromatice si mie mi-au facut bine, atat suplimentele alimentare, cat si cremele si gelurile folosite.

 56. NADIA IRINA STEFAN says:

  Doresc să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse natuarale,fara parabeni si imi doresc pentru familia mea tot ce este mai bun de la natura”;
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 57. mihai florin says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că am grija de sanatatea mea ,sunt produse naturale ci ramanesti.
  Cea mai nouă descoperire care a luat premiul Nobel pentru medicină în 2016 este mecanismul autofagiei, descoperit de cercetatorul Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenerează.

 58. bRANDUL hOFIGAL ARE CA SIGLA INALTA CALITATE,SANATATE IN SPRIJINUL OAMENILOR,CALITATE,SIGURANTA.DE ACEEA AS VREA SA CASTIG ACESTE PRODUSE.DE FAPT FOLOSESC DE MULT TIMP GAMA hOFIGAL SI SUNT FOARTE MULTUMITA RECOMANDAND-O SI ALTORA.
  Raspunsul la intrebare este
  Premiul Nobel pentrumedicina pe anul 2016 a fost castigat de cercetatorul roman Stefan Manea cu MECANISMUL AUTOFAGIEI.

 59. RUS FLORICA says:

  Produsele Hofigal m au insotit din anii 1990, si consider ca am facut alegerea potrivita pentru produsele pe baza de plante medicinale si aromatice ce sunt de un real folos -Natura nu minte niciodata –
  Yoshinori Ohsumi a castigat premiul Nobel pentru Medicina pentru “descoperirea mecanismelor autofage”

 60. Dinu Daniela says:

  -Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse natuarale,fara parabeni si imi doresc pentru familia mea tot ce este mai bun de la natura”;
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 61. Aluculesei Brindusa says:

  “-Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse natuarale,fara parabeni si imi doresc pentru mine tot ce e mai buna de la natura”;
  -Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 62. Goleanu Anisara says:

  Raspuns intrebare nr.1-As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt mai aproape de natura si natura are solutii pentru toate problemele noastre.Orice planta are cate o proprietate care ne ajuta sa fim mai sanatosi, mai puternici si, Hofigal le descopera pe cele mai potrivite organismului uman,transformandu-le in leacuri vindecatoare, fara efecte adverse. Raspuns intrebare nr.2.Premiul Nobel pentru medicina 2016 a fost primit de doamna Yoshinori Ohsumi-71 de ani- din Japonia, profesoara la Centrul de cercetare Frotier din cadrul Institutiei Tehnologice din Tokio si, se refera la descoperiri legate de mecanismele de autofagie la nivelul celulei din organismul uman.Prin descoperirile sale, cercetatoarea arata rolul important al nutritiei in viata unui om si intareste zicala care spune ca “suntem ceea ce mancam”.

 63. POPA says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca mie foame si am toata increderea in aceste produse deliceoase !
  A luat premiul Nobel pentru medicina in anul 2016 mecanismul autofagiei descoperita de Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenereaza .

 64. alina corodescu says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt romanesti,naturale si foarte bune pentru familia mea

 65. Grigore Valentin says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sunt produse de top , naturale , foarte bune pentru familia mea.
  Cea mai nouă descoperire care a și luat premiul Nobel pentru medicină în 2016 este mecanismul autofagiei (mecanismul prin care celulele își distrug și își reciclează propriul conținut, ceea ce ar putea duce la o mai bună înțelegere a unor boli precum cancerul, Parkinson și diabetul de tip 2. ), descoperit de Yoshinori Ohsumi, profesor la Institutul Tehnologic din Tokyo, specializat în biologie celulară

 66. dragan says:

  -As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt naturale,benefice pentru sanatate si am încredere în Dl.ing.Stefan Manea ca nu face rabat de la calitatea produselor Hofigal -Cea mai noua descoperire care a si luat premiul Nobel pentru medicin în 2016 este mecanismul autofagiei si care consta într-n proces prin care celulele se regenereaza

 67. Tusluc Elena says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal deoarece sunt prezente intr-o gama diversificata si sunt produse naturale, ultimul trend in materie de produse pentru sanatate.
  Cea mai noua descoperire care a si luat premiul Nobel pentru medicina in anul 2016 este descoperirea legata de procesul autofagiei celulare.

 68. daniela says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca nu le-am incercat pana acum si as vrea sa le incerc. Premiul Nobel pentru medicină în 2016 este mecanismul autofagiei si a fost castigat de Yoshinori Ohsumi.

 69. Botinestean Iuliana says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că am auzit de la o prietena din Timisoara ca sunt cele mai bune pe baza din plante. Am folosit si mi-au placut. Yoshinori Ohsumi, a luat premiul pentru Medicina in 2016, a facut cercetari in domeniul medicinei celulare, descoperind mecanismul de autofagie.

 70. Dan Ababei says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că vine ziua prietenei mele și n-am bani pentru un cadou util.
  Omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi a câștigat săptămâna trecută Premiul Nobel pentru Medicină, «pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie», conform Comitetului Nobel de la Stockholm. Yoshinori Ohsumi, 71 de ani, este profesor la Centrul de Cercetare Frontier din cadrul Institutului Tehnologic din Tokyo.

 71. Dumitrescu Constantin Bogdan says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că timp de 34 de ani am folosit numai produse chimice ieftine si am fost destul de multumit, adica nu cred in faptul ca exista vreo diferenta sesizabila comparativ cu cele naturale, totusi risc sa am o parere stramba daca imi formez opinia fara sa fi probat inainte. asa ca acest concurs reprezinta o provocare. „Omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi a câștigat săptămâna trecută Premiul Nobel pentru Medicină, «pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie», conform Comitetului Nobel de la Stockholm. Yoshinori Ohsumi, 71 de ani, este profesor la Centrul de Cercetare Frontier din cadrul Institutului Tehnologic din Tokyo.

 72. Miron Alice says:

  Mi-as dormi sa castig produsele Hofigal pentru ca pentru ca am incredere in eficienta lor. Imi inspira incredere pentru ca au o formula simpla dar eficace de ingrediente, fara artificii inutile. Scurt si la obiect, ca si acest comentariu.
  Castigatorul din acest an, Yoshinori Ohsumi, a facut cercetari in domeniul medicinei celulare, descoperind mecanismul de autofagie.

 73. Marin Theodora says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că ma ajuta sa-mi mentin sanatatea in parametri optimi.
  Descoperirea este legata de mecanismele autofagiei celulare

 74. Andreea says:

  Mi-as dori foarte mult sa castig produsele Hofigal, seoarece le-am mai folosit in repetate randuri si niciodata nu m-au dezamagit. Imi plac pentru ca sunt realizate din ingrediente natural si imi ofera increderea ca folosindu-le, imi tratez corpul cu respect.
  Cea mai noua descoperire care a primit Nobelul pentru medicina anul acesta este cea a profesorului Yoshinori Ohsumi , legata de mecanismele de autofagie in procesele fiziologice.

 75. APOSTOL VIORICA says:

  As vrea sa cistig produsele Hofigal pentru ca sunt romanesti,naturale,si sigure pentru ca nu contin chimicale daunatoare organismului!Am mare incredere in firma Hofigal,folosim de mult timp toti din familie produse Hofigal si in timp am vazut efectele benefice! Cea mai noua descoperire in domeniul medicinei este facuta de omul de știință nipon Yoshinori Ohsumi si a câștigat Premiul Nobel pentru Medicină in 2016″pentru descoperirile sale legate de mecanismele de autofagie” un proces fundamental pentru descompunerea și reciclarea compușilor celulari, conform Comitetului Nobel de la Stockholm.

 76. Enache Cristina says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca sunt dependenta de ele.
  Studiile despre regenerarea celulelor.

 77. filimon ioana violeta says:

  Mi-as dorii sa castig produsele Hofigal,deoarece iubesc tot ce este natural si pe baza de plante,avand mai putine reactii adverse si mai rapid proces de vindecare.
  4.Premiul Nobel pt medicina 2016 a fost luat de omul de stiinta nipon Yoshinori Ohsumi-pt descoperirile sale legate de procesele de autofagie,proces legat de descompunerea si reciclarea compusilor celulari.

 78. Adamovici Angela Loredana says:

  As vrea sa castig produsele Hofigal pentru ca vreau ceea ce-i mai bun pentru familia mea. De 20 de ani produsele Hofigal au inclus tot ce natura are mai bun de oferit! Studiile si cercetarile permanente ne ofera produse produse naturale de calitate, sigure, fabricate in respect pentru mediu si realizate cu un personal sanatos, care corespund in totalitate legislatiei internationale pe aceste domenii. Va multumim pentru produsele oferite!!! Cea mai nouă descoperire care a și luat premiul Nobel pentru medicină în 2016 este mecanismul autofagiei, descoperit de cercetatorul Stefan Manea si consta intr-un proces prin care celulele se regenerează.

 79. Serban Elena says:

  Aș vrea să câștig produsele Hofigal pentru că sant sigure,naturale si benefice pentru sanatate.
  Descoperire legata de mecanismele autofagiei celulare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × five =