Concurs AQUI AHORA – HOFIGAL, ediția 8

Banner Film Experience

concurs aqui ahoraCâștigă produse românești de top pentru tine și familia ta!

Participă la concursul derulat în perioada 4 noiembrie – 12 noiembrie 2014 și intră în posesia produselor pentru sănătate și frumusețe, oferite de HOFIGAL, companie de top de pe piața produselor naturale din România!

AQUI AHORA și HOFIGAL te recompensează cu linia completă de îngrijire a pielii – HOF.VIODANA, la care se adaugă săpun de mâini natural, șampon 5 R și balsam cu coenzima Q 10, ulei de cătină, Hofident Q 10 pentru îngrijirea gurii, Supliform, Trilavandă, șampon de copii, deodorant natural, spirulină.

Pentru a intra în tragerea la sorți ce va desemna câștigătorul, acesta trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 • să dea like paginii de facebook a AQUI AHORA aici;
 • să numească 3 articole din site care i-au plăcut;
 • să fie activ pe pagina AQUI AHORA, dând like și share articolelor postate în perioada de derulare a concursului 4 noiembrie – 12 noiembrie 2014.

IMPORTANT: Poți să intri în concurs în orice moment al perioadei de derulare și să activezi pe pagină și retroactiv!

Câștigătorul va fi desemnat în urma validării respectării condițiilor de concurs și a tragerii la sorți, ce va fi efectuată de către secretariatele AQUI AHORA și HOFIGAL. Acesta va fi comunicat pe data de 13 noiembrie 2014.

NOTĂ: la concurs pot participa și prietenii AQUI AHORA care locuiesc în afara teritoriului României, cu condiția ca în cazul în care este declarat câștigător, să desemneze o persoana și o adresă de expediere din România.

Mult succes tuturor participanților!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

31 Responses

 1. Goleanu Anisoara says:

  Am citit articolul http://aquiahora.ro/domnul-fausto/ si mi-a placut mult. Domnul Fausto ne atrage atentia ca trebuie sa ne mai intoarcem la arta,sa vedem viata cu ochi de artist si sa nu uitam sa ne mai bucuram si sufletul cu ceva. Cu arta, cu umor, cu sarcasm …

 2. Goleanu Anisoara says:

  Am citit articolulhttp://aquiahora.ro/supa-crema-de-dovleac-cocktail-exceptional-de-vitamine/ si sigur voi prepara aceasta supa-crema. Imi place mult dovleacul,in aceasta perioada mananc mult dovleac, imi place mai ales, copt, la cuptor ,fara nici-un adaos.

 3. Goleanu Anisoara says:

  Am citit articolul http://aquiahora.ro/terapia-cu-ghimbir-afrodisiacul-care-ti-intareste-imunitatea/#comment-3954- si mi-am dat seama de proprietatile ghimbirului. Voi folosi ghimbirul pentru sanatatea mea si a familiei mele.Natura gaseste solutii pentru toate problemele noastre de sanatate.

 4. eugstan says:

  am multe articole ale dvs salvate. contul meu f.b. a fost blocat si m-am reinscris
  cunosc si folosesc produsele hofigal, pe care le-am recomandat ori de cite ori am avut ocazia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 1 =