Conversații cu Dumnezeu – Neale Donald Walsh- o carte care te izbăvește

Banner Film Experience

Neale-Donald-Walsch-detailFă-ți timp să citești această carte care este despre dragoste și viață, bine și rău, vină și păcat, Dumnezeu și iad. Dar nu numai atât! Sunt întrebări și răspunsuri despre sex, putere, bani, copii, căsătorie, divorț, părinți, rușine, sănătate, viața de dincolo,etc.

Poate te gândești că o asemenea conversație este imposibilă. Poate îți spui, văzând titlul cărții, că autorul e nebun daca-și imaginează că a putut vorbi cu El și că a primit răspunsuri chiar și pentru ceea ce se consideră a fi fleacuri. Dar prietene, nimic din ceea ce trăim nu este atât de neimportant încât să nu conteze, cum am fi tentați să credem. Iar pentru a descoperi dacă autorul a vorbit sau nu cu Dumnezeu, te invit să citești cartea și să hotărăști singur! Nu trebuie decât să-ți faci puțin timp, și cartea se citește de la sine. Conține atâta umor, bucurie și veselie, trăiești emoțional atât de intens citind-o, încât te vei întreba cum e posibil sa-ți fi scăpat până acum…?

Dealtfel, Dumnezeu însuși este contrariat de faptul că noi credem că NU ne vorbește tot timpul: ”Întrebarea nu este cu cine vorbesc! întrebarea este cine Mă ascultă…?!”

Iată un fragment: Multe cuvinte au fost rostite în numele Meu. Multe gânduri și multe sentimente au sprijinit cauze care nu erau creația Mea. Problema este una de discernământ. Dificultatea constă în a face diferența între mesajele venite de la Dumnezeu și datele venite din alte surse. Dar o poți face simplu, aplicând o regulă de bază: mie Îmi aparțin Gândul vostru cel mai Înalt, Cuvântul vostru cel mai Clar, Sentimentul vostru cel mai Măreț. Orice altceva are mai mică valoare, provine din altă sursă.”

În cazul în care am avea dubii, primim și niște îndrumări, pentru a recunoaște divinitatea din noi, din ceilalți și din viață: ”Cel mai   Înalt Gând este cel care conține bucurie. Cele mai Clare cuvinte sunt cele care conțin Adevărul. Cel mai măreț sentiment este cel pe care-l numești dragoste. Bucurie, adevăr, dragoste. Acestea sunt trei surori și una te duce întotdeauna la cealaltă.

Walsh a început să scrie ”Conversații cu Dumnezeu”  într-un moment de profundă cădere a ființei sale. Vei afla totul, pas cu pas, vei fi uluit, impresionat, bulversat, te vei regăsi în fiecare pagină, vei râde ca un apucat și vei avea o lacrimă gata să cadă, pe parcursul întregii lecturi. Vei citi cartea dintr-o răsuflare, așa cum citești un roman polițist bine scris, care îți pregătește surprize și răsturnări de situație la tot pasul.

Afli că nu există idei noi în univers, ci pur si simplu reformulări ale adevărului etern. Sunt adevăruri  care și ție ți s-au revelat, dar poate te-ai gândit fie că sunt prea simple (și viața e mai complicată de atât, vezi bine!), fie ca nu erai destul de vrednic să ai acces la secretele lumii acesteia.

Cartea în trei volume ”Conversații cu Dumnezeu”, face parte dintre cărțile care te vor elibera de frică și rușine, îți vor arăta de ce este important  să-ți spui adevărul despre tine și despre ceilalți, care este valoarea alegerilor făcute cu sufletul, și că nu te poți baza pe nici o experiență anterioară pentru a alege mai bine, întrucât existența ta este un proces de construcție pe care îl creezi chiar AICI, chiar ACUM!

Uite ce zice Dumnezeu în cartea lui Neale Donald Walsh: Ori de câte ori ai o întrebare, să știi că Eu ți-am dat deja răspunsul. Doar deschide ochii asupra lumii și vei vedea că răspunsul meu este într-un articol deja publicat, într-o predică pe care o auzi, în filmul cel mai recent pe care ți l-a recomandat cineva, în inima unui prieten nou pe care urmează să ți-l faci. N-am să te părăsesc vreodată pentru că tu ești …Eu Însumi. Cheamă-mă oriunde și oricând te simți rupt de pacea care sunt Eu!

Nu pot încheia fără să-ți spun că citirea acestei trilogii îți dă un nivel de energie atât de înalt cum n-ai mai avut niciodată. Îți aduce atâta bucurie, încât starea ta generală de sănătate se va îmbunătăți. Te vei simți izbăvit, gata să ierți și să te iubești cu adevărat.

Conversații cu Dumnezeu” este cu adevărat o carte inspirată. Citește-o, prietene drag,  și apoi revino și spune-ne și nouă dacă și cum ți s-a schimbat viața!

Recenzie realizată de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

10 Responses

 1. barbalata mirela says:

  Am cumparat cartea acum 1 saptamana. Inca nu am terminat primul volum. Dupa ce citesc toate volumele va spun si parerea mea. Pana atunci……..o recomand, este o carte usoara dar si grea( recunosc ca au fost pasaje pe care a trebuit sa le citesc de 2 ori), pentru mine a fost ca o revelatie. Imi permit un sfat celor care vor sa o citeasca si sunt ortodocsi: fiti deschisi pentru ca se spun lucruri importante dar depinde de voi cum le priviti.
  Multumesc dna Adriana pentru recomandare. Urmatoarea carte va fi “Poti sa iti vindeci viata” – Louise Hay……am insa continuarea la aceasta dar nu o voi citi pana nu cumpar prima.

 2. Goleanu Anisoara says:

  Voi comanda cartea. Prezentarea m-a convins.

 3. suzana suzy says:

  Sunt incantata ca am aflat aici, imi place acest gen de carte intentionez sa cumpar in viitorul f. apropiat !

 4. Lamiita Durac says:

  Mi-a starnit interesul imediat , auzisem de ea dar informatia s-a pierdut pe parcurs . Ce bine ca mi-am reamintit . Si mi-am adus aminte si de poezia lui Octavian Paler , ale carui scrieri le admir extrem de mult , Interviu cu Dumnezeu . Chiar am recitit-o acum ….

 5. mariana says:

  vreau si eu cartile de unde pot sa le iau ?

 6. Aghinitei Maria says:

  Nu am citit aceasta trilogie, dar cred ca o voi face pt. ca linistea si pacea care o simt cei ce o citesc, este o binefacere.

 7. Tamara says:

  Am citit aceasta trilogie acum doi ani. Mi-a raspuns la multe intrebari. Am primit iubire, iertare, bucurie si o nesfarsita liniste sufleteasca. Ma simt binecuvantata ca am citit ,, Conversatii cu Dumnezeu”.

 8. Viorel Zamfir says:

  Am citit primul volum cu ani in urma. Daca imi aduc aminte bine sunt vre-o 3 volume. Nu le-am citit pe toate. Le are fosta mea sotie.
  Eu vorbesc cu bunul Dumnezeu de mic copil si credeti-ma, imi raspunde mereu. Pun intrebari si dupa ceva timp imi vine in minte raspunsul, logica si argumentele. Si eu stau de vorba cu Dumnezeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − six =