Corina Martin cere o gură de oxigen pentru turismul românesc

Banner Film Experience

sigla FAPT 2”Nu avem voie să ratăm oportunitățile actualului context regional. Consider că a sosit momentul ca Guvernul României să adopte o decizie fiscală cu impact major in avantajul turismului românesc”, spune răspicat Corina Martin, referindu-se la solicitarea sa de egalizare a TVA-ului la 9%, pentru toate serviciile din turism.

Corina Martin consideră că este obligatorie o acțiune fiscală imediată aplicabilă prestațiilor care se desfășoară pe teritoriul României. Ea folosește ca argument oportunitățile pe care le creează actualul context regional situația politică instabilă din Ucraina, și infrastructura afectată de condițiile meteo nefavorabile din Bulgaria.

Corina Martin deține la acest moment  președinția Federatiei FAPT, președinția Asociației Litoral aqui-ahora– Delta Dunării  și este vicepreședinte ANAT. În această triplă calitate, cere de la actuala garnitură politică o gură de oxigen pentru operatorii din turismul românesc, constrânși să intre în competiție, pe banii lor, cu destinațiile vecine, mult mai competitive și mai susținute de către guvernele lor.

Nu este prima dată când președintele Federatiei F.A.P.T. adresează această solicitare instituțiilor centrale.  A făcut-o și în calitate de președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism – ANAT, asociație care, la rândul său, n-a încetat nici un moment să convingă autoritățile cu privire la beneficiile pe care le generează o atare măsură fiscală. Solicitarea este susținută de către toate asociațiile și federațiile semnificative din turism.

Corina Martin reafirmă continuarea politicii sale de a intensifica eforturile federației pe care o conduce, în scopul atragerii de consumatorii de travel în România. În acest context, ea consideră că turiștii din Republica Moldova reprezintă un segment important pentru litoralul românesc, sens în care Asociația Litoral – Delta Dunării desfășoară o campanie de promovare susținută.

Sursa: Comunicat de Presa FAPT


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + thirteen =