Corpul nu minte niciodată! Află ce poate face biorezonanța pentru tine!

Banner Film Experience

bio9’’Corpul nu minte niciodată, el fiind propriul său maestru în auto-vindecare’’, spune Florica Munteanu în deschiderea interviului despre biorezonanță.

Am realizat acest interviu ca răspuns la sutele de întrebări ale cititorilor site-lui AQUI AHORA care doresc să știe mai multe lucruri despre ce poate face această terapie pentru sănătatea oamenilor.

Evident am apelat la unul dintre cei mai reputați specialiști în această tehnică, Florica Munteanu, managerul clinicii DERMAVITAL, care practică terapia prin biorezonanță cu ajutorul unui aparat de ultimă generație numit Bicom Optima. Faptul că firma producătoare germană nu acceptă să-l vândă decât după o temeinică instruire teoretică și practică spune multe despre prestigiul pe care-l are aceasta de apărat.

Din întrebările primite de la cititori am ales să adresăm doar câteva în interviul de față, pentru o imagine de ansamblu cât mai clară asupra terapiei cu biorezonanță și a efectelor care sunt generate de aceasta.

Care este adresabilitatea biorezonanței? Ce afecțiuni înregistrează efecte pozitive?

Florica Munteanu: Înainte de toate aș vrea să precizez că orice boală este expresia unui dezechilibru energetic. Înainte de orice demers terapeutic, noi investigăm cât de profund și de vechi este acest dezechilibru sens în care facem un set de investigații energetice și ’’interogăm’’ organismul până la nivel de celulă. După ce aflăm statutul mineralelor, încărcarea cu metale grele, oxigenarea creierului, vâscozitatea sângelui, depunerile de colesterol și valorile acestuia, den­sitatea osoasă, stabilim tabloul general al stării de sănătate a pacientului. Cu această ocazie sunt depistate atât bolile vechi, cronicizate cât și pe cele care se anunță deocamdată doar în planul energetic și nu au apucat să se somatizeze.

Acum, ca să răspund direct la întrebarea dumneavoastră, afecțiunile pentru care obținem de la ameliorări până la rezultate bune și foarte bune sunt:

renunțarea la fumat – problemă la care am înregistrat succese spectaculoase;

alergiile – despre care sunt foarte fericită să spun că sunt un vârf al succesului nostru în biorezonanță;

intoleranțele de orice fel;

rinite;

Alzheimer;

-durerile reumatice;

-gonartroza, coxartroza, lombosciatica, spondiloza cervicală, durerile de umeri, clasicele dureri de coate;

colonul iritabil;

migrenele;

insomnia;

nodulii tiroi­dieni şi alte tipuri de noduli;

adenomul de pros­tată;

uterul fibromatos;

chisturile ovariene;

forma­ţiunile pe rinichi sau pe plămâni;

bolile auto­imune, cum ar fi boala Crohn, tiroidita Hashimoto, poliartrita reumatoidă, lupusul eritematos, scleroza multiplă, o boală constată la pacienți din ce în ce mai tineri și pe care medicina clasică o consideră nevindecabilă, dar tratată cu biorezonanță ajută pacientul să aibă o viață personală și socială normală

Ați definit boala ca fiind expresia unui dezechilibru energetic. De unde apare acesta și cum îl putem combate?

Florica Munteanu: Suntem imersați într-un ocean de energii,  dar cele care cele ne amprentează cel mai mult, deschid,  de fapt, ușa evenimentelor din viața noastră.

Sunt multe lucrurile împotriva cărora nu putem lupta, cum ar fi aerul poluat pe care îl respirăm, smogul electromagnetic, ra­dia­ţiile, dar sunt și factori asupra cărora putem și trebuie să intervenim, cum ar fi: respingerea alimentației prelucrate şi falsi­ficate, luată de-a gata de pe rafturile magazinelor,  hidratarea cu apă curată și nu cu sucuri sintetice și cafea, respingerea opțiunii de a lua medicamente pentru orice indispoziție.

De asemenea,  cantitatea uriașă de informație la care suntem expuși și care nu ne este întrutotul folositoare, stresul și oboseala, tragediile și evenimente personale care lasă răni adânci, de la insatisfacțiile legate de serviciu până la divorț sau pierderea unei persoane dragi, sunt tot atâtea lucruri pe care le trăim cu toții! De fapt, toate acestea sunt proprii condiției umane, nu avem cum să le negăm sau respingem, dar putem lucra la atitudinea noastră față de ele și putem corecta derapajele pe care le resimțim prin reumplerea cu energie vindecătoare, adică exact ceea ce face biorezonanța.

Spuneți-ne vă rugăm, pe scurt, cum debutează tratamentul?

Florica Munteanu: După interogarea organelor și stabilirea tabloului general de sănătate al pacientului, începe terapia propriu-zisă. Prima etapă are ca obiectiv deschiderea organelor de eliminare – rinichii, plămânii, ficatul, colonul. Ele trebuie aduse la stadiul de debarasare a  încărcă­turii toxice pe care o poartă, biorezonanța fiind aceea care reușește să curețe spațiul interstițial prin deversarea tuturor deșeurilor energetice din celule.

Apoi începe tratamentul propriu-zis, funcție de fiecare afecțiune tratată, în parte.

În cât timp se instalează efectele benefice?

Florica Munteanu: De la pacient la pacient putem vorbi de ameliorări după prima ședință, dar primele efecte se simt după cel puțin 5 ședințe. Pentru a se obține o stabilitate a stării de bine și o reechilibrare reală este necesar să se facă 10 până la 12 ședințe, deoarece noi vizăm reinstalarea unui nou soft în organism, iar pentru asta este nevoie de timp pentru ca biorezonanța să-și facă efectul. Practic, reînvățăm organismul să se alinieze la propria sa normalitate, iar aparatul Bicom Optima nu face altceva decât să cupleze organul bolnav  la infor­ma­ţia corpului, extrăgându-l din haosul energetic în care se află.

Care este poziția medicinii alopate față de această terapie?

Florica Munteanu: În opinia mea, terapiile neinvazive și cele alopate trebuie să-și dea mâna, ori de câte ori acest lucru este posibil, pentru ca pacientul să poată beneficia de maximum de îmbunătățire a calității vieții sale.

Resimt o mare satisfacție personală când văd că și medicii alopați din România sunt din ce în ce mai deschiși la tratamentele complementare, alternative, desigur la cele fundamentate pe baze științifice. DERMAVITAL colaborează excelent cu medicii alopați, ca să nu mai spun câți s-au tratat aici!

În cultura țărilor europene civilizate și cu sisteme de sănătate solide, pacienții optează mai întâi pentru abordările blânde, neinvazive! Din păcate încrederea românilor în medicina naturală a fost zdruncinată din cauza multor neaveniți, care-și prezintă leacurile drept miraculoase! Aceștia activează pe piața de sănătate fără a fi certificați, recunoscuți, licențiați, așa că eu recomand un plus de vigilență în alegerea clinicii în care pacientul dorește să fie tratat.

Ce ne puteți spune despre vârsta pacienților care preferă această terapie?

Florica Munteanu: La DERMAVITAL s-au tratat de la bebelușii cu dermatite sau psoriazis luate din spitalele în care s-au născut și până la persoane care aproape că ating 100 de ani!

Prin urmare nu există limită de vârstă, așa cum am spus terapia este complet neinvazivă și nu produce nici un fel de efect secundar nedorit!

Ca terapeut care vede zilnic la cabinet zeci de cazuri, dintre care unele grave, recomand celor care doresc să se bucure de viață ani îndelungați să nu aștepte până când boala este o realitate dureroasă, ci să-și efectueze chiar preventiv testări energetice.

O atitudine de respect față de corpul tău este o investiție care merită!

Articol scris de Adriana Caranfil


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

3 Responses

 1. Bogzoiu Daniela says:

  Pentru a te vindeca, mai ales prin terapii alternative, trebuie sa-ti doresti asta, sa ai vointa si sa CREZI cu adevarat in ceea ce aplici. Creierul nostru e cel care face marele pas spre vindecare. Fie ca este vorba de fumat sau alt viciu sau afectiune, daca nu putem accepta metode de tratament si nu credem cu adevarat in ea rezultatele nu vor fi cele dorite.

 2. ghelbere elena says:

  Nu stiu de ce dar nu am avut incredere in biorezonanta.

 3. barbalata (puiu) mirela says:

  Nu contest aceasta ramura dar, din pacate la noi sunt si multi falsi specialisti. Nu am incredere. Nu am fost la o astfel de sedinta dar multi cunoscuti au fost si erau nemultumiti. Parerea generala a fost ca este o vrajeala.
  Repet, nu contest autenticitatea acestei ramuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + one =