Cristalele Swarovski – aristocrația bunului gust

Banner Film Experience

swarovski DESPOTKO

creatie Casa DESPOTIKO

Încă nu cunosc pe nimeni care să nu fie uimit, fascinat și absorbit la vederea unei creații Swarovski!
De la lansarea lor în 1913 de către vizionarul care le-a dat și numele și până în prezent, au cucerit țara, continentul, mapamondul.

Cum să nu tânjești la o pereche de cercei ce oferă chipului strălucire, ori cum să nu te lase melancolic un ceas elegant sau o broșă? Sau cum să nu rămâi minute în șir hipnotizat de frumusețea ireală a figurinelor Swarovski expuse în magazinele brandului? Trebuie să știi că acestea nu au doar un rol decorativ. Te protejează de energiile toxice, și amplifică energia pozitivă a spațiului în care sunt așezate. Amplasate cu bun-gust și intuiție în locurile cele mai expuse ale casei, acestea captează lumina, grație multifațetărilor metalice pe care le conțin și o răspândesc în toate direcțiile.

Sub condiția să fie autentice!

Piața românească e plină de imitații ieftine, vândute ca și cum ar fi adevărate. Carmen Burtea este designer de bijuterii și modă și deține casa de creație DESPOTIKO. Ea se află printre puținii artiști care lucrează cu cristale Swarovski adevărate. Produce piese unicat pentru celebrități, vedete de televiziune, femei și bărbați de afaceri, dar și pentru publicul de bun-gust de oriunde. Carmen ne lămureste:’’Există multă contrafacere pe piață și o spun cu dezamăgire. Mi-a fost dat să văd cum sunt aruncați mii de euro pe rochii de mireasă pretins împodobite cu cristale Swarovski, când, de fapt, singurul merit al vânzătorului – căci creator nu poate fi numit – este acela de a fi suficient de convingător încât să-și mintă clientul fără să clipească!’’.

Înarmați cu aceasta precizare, ne punem întrebarea: cum recunoști o bijuterie autentică de una falsă? Cum știi că piesa de vestimentație pe care vrei s-o achiziționezi, chiar conține cristale autentice?

Carmen detaliază: ’’eu recunosc de la distanță dacă un cristal este Swarovski sau o sticlă oarecare, oricât ar fi de bine măsluită… O să vă spun și vouă câteva secrete: elementul de cristal autentic are o culoare și niște irizări imposibil de reprodus de către imitatori! Cristalele Swarovski sunt identice ca dimensiuni, strălucire și perfect uniforme. Nici un manufacturier, oricât ar fi de priceput, nu va putea obține cristale care să aibă lungimea, lățimea și unghiul celor fabricate cu ingrediente patentate și folosite doar în fabricile Swarovski! În timp ce cristalul autentic reflectă lumina în mii de nuanțe, fiind neted, imitațiile sunt chiar neregulate. Granulele de aer dintr-o făcătură sunt mărturii ale falsului ordinar – își încheie Carmen pledoaria.’’

Vom reveni în articole viitoare cu precizări privind unde și în ce împrejurări ar trebui purtate cristalele Swarovski, ce efect energetic produc posesorului, precum și idei prin care poți obține piese de vestimentație care te pot transforma în cel mai elegant personaj al unui eveniment monden sau de business.

Urmărește aici doar câteva dintre creațiile DESPOTIKO.

Articol scris de Adriana Caranfil

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

4 Responses

  1. suzana suzy says:

    Elementele Swarovski pot fi caracterizate prin functionalitate , rafinament si frumusete, sunt alegerea perfecta a femeilor cotidiene,din intreaga lume.

  2. Tolea nicoleta says:

    superbe

  3. Aghinitei Maria says:

    Sunt minunate! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + nine =