Cum își subminează femeile de succes relațiile intime?

Banner Film Experience

dorinta-femeii-puternice-de-a-avea-un-barbat-puternic_1_fullsize copertaDe ce femeia capabilă, puternică şi independentă se îndrăgosteşte întotdeauna de bărbatul care se lasă cel mai greu, de cel care o tratează rău? De ce băiatul din vecini o plictiseşte de moarte? De ce nu se poate îndrăgosti şi ea de un tip amabil, normal, simpatic?

Sunt întrebări cărora le răspunde dr. Maja Storch, într-o carte pentru femei puternice și bărbați puternici, deopotrivă.

În bestsellerul său, “Dorinţa femeii puternice de a avea un bărbat puternic”  care a fost tradus în 10 limbi, psihoterapeuta şi autoarea Maja Storch examinează modurile în care femei independente şi de succes reuşesc, involuntar şi în mod repetat, să-şi submineze relaţiile intime – şi motivele inconştiente pentru care fac acest lucru.

Ea le ajută pe femei să-şi deblocheze fricile ce stau în spatele tiparelor care se auto-perpetuează şi să atingă echilibrul necesar de independenţă, vulnerabilitate, dorinţă şi putere, care le va permite să aibă succes în relaţii.

Pe parcursul acestei cărți vom descoperi mai multe despre ceea ce conduce corabia feminismului în epoca modernă. Pentru a înțelege dilema femeii puternice cu privire la relații, va fi examinat modul în care interacționează conștientul și inconștientul în viețile noastre.

Cartea a apărut la editura For You în seria lecturi motivaționale-psihologie-consiliere și poate fi comandată aici. 

Articol scris de Ioana Dima

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. Barbalata Mirela says:

    Subiectul este interesant si de actualitate. Uneori, noi femeile syntem propriul nostru dusman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 4 =