Cum ne vaccinăm natural, din timp, împotriva afecțiunilor anotimpului rece?

Banner Film Experience

intarirea-sistemului-imunitarAnca Daniela Raiciu, dr. în farmacie, spune că cel mai înțelept lucru pe care îl putem face, în vederea unei bune imunități capabilă să respingă afecțiunile anotimpului rece este imunizarea din timp, cu ajutorul plantelor. Un tratament bazat integral pe extracte din plante și gemoderivate, desfășurat pe o perioadă mai lungă de timp, echivalează cu o vaccinare naturală și ne conferă acea rezistență care ne scutește de zile și săptămâni de suferință:

În comuntăți gradul de contaminare este foarte ridicat

”Odată cu începerea noului an şcolar şi cu reînceperea activităţii la grădiniţe, mulţi dintre părinţi se confruntă cu problema îmbolnăvirii copiilor. În mod normal o răceală uşoară nu ar fi un impediment, dacă aceasta ar fi singulară, însă în ultimii ani îmbolnăvirile sunt din ce în ce mai agresive și  repetate. Acest lucru ajunge să fie o problemă nu doar pentru copil, ci şi pentru părinţi deoarece sunt obligaţi să stea acasă pentru supravegherea copilului.

În cazurile copiilor mai mari absenţele de la şcoală creează lipsuri în bagajul de cunoştinţe, iar recuperarea acestora adesea nu se mai face.

În cazurile colectivităţilor de persoane adulte, îmbolnăvirea produsă la locul de muncă poate să afecteze şi familia, deoarece uneori aducem acasă şi câte “ceva” și contaminăm astfel toată familia.

În comunitate contagiozitatea este crescută, de aceea copii care frecventează creșe, grădinițe, școli și toti adulții care își împart locul de muncă cu mai mulți colegi, ca și cei care folosesc transportul public sunt mult mai expuși îmbolnăvirilor decât ceilalți – ne explică interlocutoarea noastră firmă dr. A. D. Raiciu.

Cum obții vaccinarea naturală a organismului simplu și neinvaziv?

Soluția?

Un organism rezistent în fața germenilor patogeni. Cum obții acest lucru practic și neinvaziv? Apelând la așa numita vaccinare cu plante,  cercul vicios al contaminării cu viruși poate fi rupt.

Specialistul HOFIGAL în fitoterapie și homeopatie, Sorin Mărgineanu, ne explică:

”Dacă ne referim la copii și dorim să acționăm pentru păstrarea sănătății lor, prevenirea trebuie să înceapă odată cu debutul toamnei, înainte ca aceștia să înceapă școala și anotimpul rece să se instaleze complet.  HOFIGAL are în portofoliul său foarte multe produse cu rol direct asupra sistemului imunitar, sau cu rol ajutător pentru sistemul imunitar.

Mă voi opri la două dintre acestea, care sunt și unele dintre cele mai puternice aliate în lupta împotriva infecțiilor anotimpului rece:

Echinacea are rol direct asupra sistemului imunitar

echinacea-hofigalEchinacea este una dintre plantele cu efect direct asupra sistemului imunitar. Prin compoziţia pe care o are Echinacea realizează o reglare a sistemului imunitar, crescându-i rezistența generală. În acelaşi timp ajută la diminuarea ratei de înmulţire celulară în cazul tumorilor şi opreşte replicarea virală, prin creşterea producţiei de interferon.

Iată doar câteva dintre cele mai vândute produse HOFIGAL ce conțin echinacea, recomandarea fiind aceea de a se urma modul de administrare din prospect :

Ceai ecologic de echinacea 

Tinctură de echinacea  

Echinacea, extract concentrat 

Hof. Imun Forte 

Lemnul dulce conține o proteină cu efect antibacterian și fluidifică secrețiile bronșice

”O altă plantă care are efect direct de stimulare a producţiei de interferon este lemnul dulce, afirmă Sorin Mărgineanu, farmacist HOFIGAL. Ea generează o proteină în interiorul unor celule din organism cu efect antiviral, antiparazitar, antibacterian şi antitumoral.

În fiecare clipă, cu fiecare inspiraţie, introducem în organism viruşi şi bacterii. În momentul în care agenţii patogeni vin în colemn-dulce-hofigalntact cu interferonul, acesta le distruge învelişul protector. Lemnul dulce mai are efect antiinflamator şi fluidificant al secreţiilor bronşice, contribuind la eliminarea din plămâni a resturilor rezultate în urma intensificării activităţii sistemului imunitar.”

În portofoliul său HOFIGAL are cel puțin două produse obținute din această plantă valoroasă, modul de administrare fiind cel din prospect:

Acestea sunt:

Lemn dulce comprimate 

Tinctură de lemn dulce

În cazul copiilor pot fi folosite tincturile de Echinacea şi Lemn dulce, chiar de la 6 luni, fără nici un fel de probleme. Dozele sunt de 5-10 picături / zi, diluate în ceai sau apă.”

Toate aceste produse se pot cumpăra din farmaciile HOFIGAL din toată țara, din farmaciile partenere sau pot fi comandate online chiar de aici:

cumpara-acum1-1

Interviu realizat de Adriana Caranfil

 

 

 

 

 

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − eighteen =