Cum tratezi urciorul natural?

Banner Film Experience

tratament-urciorExistă persoane care niciodată în viață nu au făcut urcior și persoane care fac tot timpul!

Este o umflătură care apare la ochi, purulentă, adesea cu un punct galben în centrul de colecție, care produce dureri și inflamații extrem de neplăcute.

De ce facem urcior?

Anca Daniela Raiciu, doctor în farmacie, spune că la baza infecției declanșatoare se află stafilococul auriu.

Nu doar acesta este principalul vinovat! Copiii obișnuiesc să se frece la ochi cu mâinile murdare,  de aceea mulți fac ulcior.

Dar nici adulții nu sunt scutiți, fie din motivele arătate mai sus, fie pentru că transpiră sau folosesc produse cosmetice expirate, ce conțin ingrediente agresive sau toxice ori de la alte persoane. Îndeosebi femeile trebuie să evite folosirea acelorași farduri, rujuri, perii de păr cu ale colegelor sau prietenelor, ori să accepte să li se facă un machiaj în magazinele de profil, cu același instrumentar folosit pentru clientele dinaintea lor.aqui-ahora-cum-tratezi-ulciorul

Cum tratam natural urciorul?

Ne răspunde Ștefan Manea, fondatorul HOFIGAL, cea mai mare companie românească de pe piața suplimentelor alimentare:

Divizia de cercetare de la noi a inventat deodorantul natural care ucide stafilococul auriu care susține tratarea naturală a unor  boli ce altminteri, ar necesita un tratament antibiotic îndelungat.

Acest deodorant este extrem de eficient în urcioare.

Locul poate fi dezinfectat în prealabil cu un tampon curat înmuiat în apă distilată și un puf din acest spray. Dar viteza de recuperare crește foarte mult dacă se folosește uleiul de cătină.

Seara, înainte de culcare, se tamponează urciorul cu una-două picături din acest ulei, cunoscut pentru eficiența sa într-o listă foarte lungă de boli.

Cătina românească este numărul unu în lume datorită compușilor săi unici și stă la baza preparării uleiului de cătină și a suplimentelor, cosmeticelor și altor produse pentru sănătate de la HOFIGAL.

Articol scris de Adriana Caranfil / Sursa foto: ziare.com

 

 


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

1 Response

  1. (puiu) barbalata mirela says:

    Din fericire, nu stiu cea e asta. Dar am prieteni care au avut si stiu de la ei ca este neplacut si chiar dureros. De catina stiam foarte multe dar sa pun cateva picaturi de ulei din catina pe ulcior, asta nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + four =