Deschiderea oficială a Body Mind Spirit EXPO 2016 – cel mai mare eveniment de dezvoltare personală, sănătate și frumusețe din România, 23, 24 și 25 Septembrie, Sala Palatului, București

Banner Film Experience

body-mind-spirit-expo-2016Începând de Vineri, 23 Septembrie, în București, la Sala Palatului, se deschide expoziția Body Mind Spirit EXPO Ediția Aniversară cu Numărul XX, evenimentul anului în materie de dezvoltare persoanală, sănătate şi frumusețe. Intrarea este liberă!

Vino pe 23, 24 și 25 Septembrie la Sala Palatului din București să celebrăm împreună sănătatea pe toate cele trei planuri: corp, minte și spirit în trei zile pline de armonie şi optimism.

Ți-am pregătit o nouă ediție cu invitați speciali, tombole, workshop-uri gratuite, expozanți de top, demonstrații și concursuri.

banner-bmse

Alexandru Pârgaru te așteaptă atât la conferințele sale din zilele de Vineri, 23 Septembrie și Duminică, 25 Septembrie, cât și la standul său din cadrul expoziției.

Camelia Pătrășcanu suține Sâmbătă, 24 Septembrie, în cadrul Body Mind Spirit EXPO ,conferința “Fii de admirat, nu de invidiat! “.

Oreste Teodorescu și Doru Bem te invită Duminică, 25 Septembrie, în ultima zi a expoziției, să asiști la conferința “Omul nemuririi și Sensurile Vieții”.banner-bmse

Cristian Pompei conferențiază Duminica, 25 Septembrie, unde ne va prezenta “Remedii pentru trup si suflet”.

Descoperă acum toate temele conferințelor gratuite de la Body Mind Spirit EXPO, susținute de speakeri de înalt prestigiu, consultând programul disponibil pe site-ul expozitie, unde continuă înscrierile gratuite pentru participarea la workshop-uri.

Te așteptăm cu alimente bio, produse pentru cure de detoxifiere, cosmetice naturale, suplimente alimentare, uleiuri presate la rece, remedii naturale, produse apicole, cărți de dezvoltare personală, dulciuri bio, pietre și cristale terapeutice, produse pentru atingerea greutății ideale,  terapii complementare, muzică de relaxare și multe alte surprize pregătite să le descoperi doar la Body Mind Spirit EXPO, 23-25 Septembrie, Sala Palatului.

Profită timp de trei zile de ofertele, promoțiile și concursurile organizate de expozanții acestei ediții exclusiv în perioada evenimentului și relaxează-te în cadrul expoziției asistând la demonstrații, workshop-uri, momente artistice și conferințe.

Nu pierde nici concursul organizat pe pagina oficială de facebook a evenimentului, care iți poate aduce un voucher de cumpărături în cadrul expoziției, precum și un pachet complet de produse pentru o cură de detoxifiere.

În perioada 23-25 Septembrie la Sala Palatului din București dăm startul toamnei și te pregătim pentru un sfârșit de an prosper și armonios.banner-bmse

Programul expozițional, programul conferințelor si al momentelor artistice precum si alte informații utile sunt disponibile pe site-ul expoziției www.bmse.ro dar și pe pagina noastră de facebook.

În  weekend-ul 23-25 Septembrie, Bucureștiul devine capitala stării de bine, nu rata ultima ocazie din acest an de a te întâlni cu cei mai buni profesioniști din domeniul dezvoltării personale, al sănătății și frumuseții.

Trăiește #experiențaBodyMindSpirit! Fă-ți timp pentru sănătatea ta, fă-ți timp pentru TINE!


Acest text este protejat de drepturi de autor. Este interzisă copierea sau reproducerea altfel decât este prezentat în Termeni și condiții.

Iti vor placea si...

3 Responses

 1. ileana says:

  Vin si la editia aceasta. Data trecuta mi-a placut foarte mult. Multumesc ca mi-ati amintit!

 2. Adi says:

  Nu la expozitii ar trebui sa mearga Romanii, ci la doctor.

  • ileana says:

   Mergem si la doctor. Nu inseamna ca daca mergi la doctor nu poti veni la expozitie sau invers, cred ca tocmai acesta este rolul evenimentelor de genul acesta, sa sprijine medicina traditionala. Fie vorba intre noi, daca mergem si aflam de la expozitie trebusoare interesante pe care si le aplicam poate evitam putin cabinetul doctorului. Caci mai usor e sa te alimentezi cum trebuie, nu cu prostii, cum se spune, mai usor e sa previi decat sa tratezi, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 7 =